fotosunda goruntusune bisey dedim engelediydi. Bu yil yazdim olmadi. tanimadigi erkeklerle takiplesio. Bende yardimci olim dedim abaza erkeklere arkadasca yaklasin sonra isinizi gorun dicem okulunda okuyanlara. Arkadasca konusmayi seven biri cunku.
Güncellemeler:
3 gü
kiz boyle halini gorunce instadan. istio demekki. Arkadasca konustum diyi bide. Arkadasi girsun mk amac bu zaten arkadasca yaklasip catir cutur skmek. erkeklerin amaci. salak mi orspu mu anlamadim bu kizi. konusmuo benlede
3 gü
...
Kızlar Ne Diyor (1)
neden. kiz boyle halini gorunce instadan. istio demekki. Arkadasca konustum diyi bide. Arkadasi girsun mk amac bu zaten arkadasca yaklasip catir cutur skmek. erkeklerin amaci. salak mi orspu mu anlamadim bu kizi. konusmuo benlede
Senle konuşmasını yedirememişsin sen ama kızın arladşalık ilişkileri seni ilgilendirmez boşversene neden karışıyorsun ki ona o kendi bulur kendine arkadaş
hayir burnuna laf ettim. Ondan engel yedik. Guzel kiz degil. ama bu huyu kotu. ders alsin istiom sadece adamlar instadan takip atio bu bacım da onalra. sanioki arkadasca , adamlar ufak firsat bulsa skecekler anlion mu
Tamam da onu korumaya çalışmıyprsun ki korunması gereken durumda daha da ateşe atıyorsun onu korumak da ona ders vermek de senin işin değil ki
napim ona yazicam seninle arkadas olmak isteyen 20 tane adam var arkadasca konusmak istitolar dicem. Cirkin normal farketmez dicem. Kiz olsun yeter dio adamlar. derim. bunu duyunca kizar ama sperm yok mu bunlarda arkadasca konusacak 😂😂