Yaklaşık 1 aydır fırında çalışan bir kızdan hoşlanıyorum utangaç biriyim, diğer çalışan kızlar benim hoşlandığım kızdan daha dikkatli bana bakıyor, bende kolay gelsin diyorum mesela kimse cevap vermiyor sizce neden olabilir.
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
22Onlar bakınca iyice utanıyorum kasılıyorum utangacım ben elimde değil yani. Kızda çekingen birine benziyor nolucak bilmiyorum
Önerin ne
Soğuk davranıyorlarsa o işin oluru yok gibi. Bence yol yakınken vazgeç
Mesela kolay gelsin diyorum cevap vermiyorlar ama gözleri hep üstümde
Dediğim gibi anladılarsa senin kıza baktığını ne yaptığını gözlemliyorlardır.
Tamamda sonra nolucak yani, zaten hepsi yanyana duruyor ve bende çekingen biriyim
Ne yapmam lazım
Kız benim gibi utangaç birine benziyor ama arkadaşlarıda direk dikkatle bakıyor ben rahatsız olmaya başladım yani
Ne yapmam lazım
Çekingenliği bir kenara bırakıp kıza nazik ve kibarca yavşamadan yaklaşıp ufak ufak sohbet edeceksin kız zamanla sana ilgi duymaya başlayacak belki instagramını falan bile bulur ya da sen bulursun istek atarsın konuşma bir süre sonra özele taşınır oradan da yürürsünüz ama çekingenliği bir kenara bırakman lazım kızlar özgüvenden hoşlanır
Evet ama giderken ve çıkarken kolay gelsin diyorum kimse sağol demiyor mesela, ben daha ne yapayım. İnstagramda kullanmıyorum
Sağol demiyorlarsa zaten boşver görgüsüz insandan hayır gelmez
Ne diyim reis, fırın hep yoğun oluyor
ekmek alırken numaranı bırak
Onu yapamam kızlar yan yana duruyorlar ve emin değilim kızında ilgisi var mı veya belki sevgilisi var yani
iş çıkışı tesadüfmüş gibi yap konuş
Kızla hiç sohbetim yok, kolay gelsin deyince bile cevap vermiyorlar ne demem lazım görünce