Bir adam var benimle her şeyi yapıyor aktiviteler falan. Ama evime gelmiyor bana yaklaşmıyor. Ben yaklaştım bir kere ondada telefonu çaldı gitti.
Dikkatini çekip evime gelmesini sağlamam lazım. Ne söylesem evime gelir? Karşı komuş olur kendisi.
Dikkatini çekip evime gelmesini sağlamam lazım. Ne söylesem evime gelir? Karşı komuş olur kendisi.
Güncellemeler:
1 gü
Hepinize çok teşekkür ediyorum, akşam kapısını çaldım ve yemeğin hazır olduğunu söylediğimde geldi, gece boyunca güzel vakit geçirdik.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
212Bu akşam kesin çağıracağım.
Erkekler kendilerini güvende hissetmek isterler
Adam emekli asker. Öyle korkacak çekinecek birisi değil.
Belki sen ilgisini çekmiyor olabilirsin
Ama her yere benimle gidiyor, her işime yardım ediyor evine falan da çağırıyor iki haftada bir kesin çağırır ama o gelmiyor.
Niye illa gelmesini istiyorsun. Sen gidiyorsun işte evine
Hep ben gidiyorum oda gelsin istiyorum.
Bunu ona açık bir şekilde söyle o zaman bişey kaybetmezsin.
Benimle zaman geçiriyor, evine çağırdı ka. kez yemek yedik falan, yardımcı oluyor. Sadece benim evime gelmiyor sorun bu.
ya da sadece aşıkmı olmak istiyorsun
Aşık oldum zaten, onunla yaşamak istiyorum evlenmek beraber olmak.
evlenmeden beraber olmak istese kabul edermisin
Tabii ki, ama adam daha bana yaklaşamıyor.
iş sana düşüyor o zaman çağırdığında biraz onun gözlerini yerinden çıkaracak birşeyler giysen bak neler oluyor
Bu akşam gelsinde sonrasında olur belki.
oldumu bişey :))
akşam geldimi?
gerçektenmi geldi akşam
eee istediğin oldumu?
Boş yapma adam emekli asker. Adam boşanmış zaten.
Ohaa
Gerek kalmadı.
Yakalayıp eve mi getirdin yoksa?
Bu akşam kesin çağırıyorum.
Kesin çözüm 😉 erkekler hayır demez buna. Hemen yıka perdeleri
Ne yıkaması kim uğraşıcak üstüne su dökerim tamam.
Artık orası sende
Korkacak birisi değil. Kafası karışık olabilir haklısın.
Sebebi belli değil mi karşın komşun senin eve gelecek toplum baskısı başka yerde görüşmeyi düşündün mü
Öyle birisi değil. Emekli asker ve mahallede herkes onu tanıyor ve seviyor, defalarca ben ona gittim yemek falan yedik, işlerimde yardımcı oluyor ama evime gelmiyor.
Onun senin evine gelmesi gündem olur çok istiyorsan elde edebilirsin ama senin ne istediğin önemli
Ben ciddi düşünüyorum, evime gelmesi sorun olmaz mahallede öyle bir yer değil. Karışmazlar ona.
Eve geldiğinde bazı şeyleri yaşayıp ya bağlı kalırsa diye düşünüyordur geri çekiyordur ya da bunların hiç biri senden çekiniyor
Bugün çağıracağım saat 18.00 olsun.
Her şey çok güzel sadece evime gelmiyor, benden çekinmiyor ya anlatıyor bana yaşadıklarını falan.
Amacım seni ifşalamak değil zaten anonimiz bana mesaj atarmısın sonra engellersin istersen (yanlışanlaşılmaolmasın)
Amacına ulaşabildin mi
İşine bak.
Adam çok yakışıklı ama boylu poslu. Benim olsun istiyorum.
Böyle gidersen senin olucak az kalmış
Keşke şimdi gelse.