ozgur00000 | Aşk İlişkileri konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Guru
9 gü
Müzik dinlerdim eskiden ağlardım ama sa*lakmışım keşke yapmasaydım değmezmiş bundan sonra güzel şeylere ağlarım kötü olan insanlara güvenimi kıranlara, sadakatsizlere, ihanet edene yol görünür bundan sonra beni üzdüler ben de beni üzeni artık takmayacağım güçlü olacağım kolay kolay bağlanmayacağım, insanın duyguları benim için önemli vede saygı duyarım ha bu kötülükler bana karşı işlenirse bırakır giderim olmayacak gibi ise savaşırım ama sadakatsiz de olsa vb. de olsa bir kadını asla ne vururum ne de kull*anırım, ben olmak imkansız bir şey artık. Kendi iyiliklerimi alır giderim. Demem o ki artık aklımdan çıkanların duygularım için bir önemi yok artık. Bravo derim sadece ki duygularımı bir nebze öldürenlere, vede biliyormusun onlar da mutlu olamıyor 😂😀 olsa da olmasa da umrumda değil ya 😀 kendileri kaybeder. Bir kıza soruyorum duygularım yok diyor aynen duygu yaşın küçük diyeceğim artık 😀 yaşıtlarım da bana bakanlar bir tuhaf bakıyor, ta*ciz edeceklerinden korkuyorum 😂 ta*ci*z edecek gibi bakıyorlar 😀 ama elimdeki fırsatları sırf sadakat uğruna harcadım ben hep öyle yaptım sal*aklık birnevi, ama bir insanın bakışından sonradan anlıyor o insan bu doğru kişiydi diye ama olmuyor bazen işte sadakat yemini bende etkili, vede onu hiçbir kız bozamıyor, ama kaybediyorum işte insanız kaybederiz kazandıklarımı unutmam ama. Ama beni anlayan da fazla yok. Anlayana da yanaşmam artık o hatayı bir kez yaparım artık, doluyum yani de akışında her şey artık. Teşekkür ederim okuduğun için.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş