Kızlar için :çok çirkin bi erkekle mi öpüşürdünüz yoksa çok güzel bi kız ile mi zorunda kaldınz diyelim merak ettim sapıklık olarak algılamayın. Erkekler için:çok çirkin şişko kız ile öpüşür dünüz yoksa çok yakışıklı bir best model erkekle mi?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
31Ya cevap ver merak ettim
İkisiylede opusmem tabiki.
Ya zorunlusun diyelim tercih etmeye seç birini hadi 😂
Kiz temizmi hijyenikmi😄😄
Ayrica kilolu kizlarda cirkin degil.
Evet temiz sadece çirkin yüzü güzel değil kilolu baya 100 kilo 1.58 boy olsun fizikte yok erkekte best model feci yakışıklı
Tabiki kizi operdim...
Ayrica kilolu severim😄😄
Vay be bende eşcinsellik mi var acaba ben kızı seçerdim ya
Escinselligin altinda hep bir gecmis vardir. Durup dururken olusmasi cok zordur
Ahahah bendensin
😂😂😂
Bende onu seçerdim acaba eşcinsellik mi var bizde
yakışıklı erkek ve güzel kiz arasında seçim yapsan hangisini seçersin?
Erkek tabiki😂
Sen
ben de erkeği seçerim demekki eşcinsel değiliz ama bazen kızlara karşı da ilgim oluyor sadece öpüşme veya sevişme anlaminda ama gidip de bi kizin vajinasina ilgi duymam göğüs veya öpüşme vesaire anlaminda ilgimi çekiyor kadinlar. ilk tercihim ise erkekler. eger sen de boyleysen escinsel değilsin biseksuelsin. yani erkeklere ilgi duyuyorsun ama kadinlar da fena gelmiyor. korkulacak bişey yok :D
Aslında herkes böyle ya güzel kız olunca iki tarafıda tercih ediyolar 😂kızların çoğunda var bence
yok ya bazı kizlar tiksiniyor hemcinsinden. ama ben ergenlik cagindayken sadece kizlardan hoslaniyordum biliyormusun sonra zamanla erkeklere döndüm yani bunlar aslında tercih meselesi biraz da psikolojik. ama genel olarak cogu kizda hemcinsine ilgi var. cogu kiz arkadasim birbiriyle biseyler yasiyordu. ben hem cinslerimle cok ufak yakinlasmalar yaşadım nadir de olsa hala o istek var yani ama sadece bir tercih bu yani macera arayisi ne zaman şöyle güzel fizikli bebek gibi yüzü olan mini giyinmiş bi kadin görsem icim gider :D
Zorunluluk hadi seç birini
Çirkin erkek😂 aynı cins olmaz ama
Ahah tamam