Merhaba arkadaşlar 4 ay önce karşı daireye bir adam taşındı adam çok sert ama ben ondan hoşlanıyordum. Bana yardımcı oluyor, geçen gün akşam eve gelirken laf attılar adam sağolsun yardım etti. Ama bir türlü evime girmiyor. Bana yaklaşmıyor. Askerden zorunlu emekli olmuş falan, herkese karşı çok soğuk ve sert davranıyor bana karşı yumuşamaya başladı ama bir türlü eve gelmesine ikna edemiyorum. Adam çok yakışıklı boylu poslu falan benden de 10 yaş büyük ama ben çok hoşlanıyorum. Tüm taktikleri kullandım ama yok adam eve gelmiyor. Güzelim, fiziğim iyi ve bakımlıyım da ama nedense yaklaşmıyor bana bek yaklaşıyorum dekolte falan veriyorum, kaçıyor benden. Yardımınıza ihtiyacım var.
Nasıl dikkatini çekerim, eve nasıl getiririm? Askerler nelerden hoşlanır?
Nasıl dikkatini çekerim, eve nasıl getiririm? Askerler nelerden hoşlanır?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
44Çoğu yere beraber gidiyoruz ben üç defa gittim ona hatta bir keresinde rakı içti benimle sohbet etti. Ama benim evime gelmiyor.
Evlenmiş boşanmış, ama bana yardımcı oluyor markete falan her yere beraber gidiyoruz. Ben onun evine gittim o bana gelmiyor. Beraber rakı bile içtik.
İyiki bir rakı ictin her yoruma onu yazmışsın demekki korkuyor kadın milleti belki iftira atarsın diye gelmiyor işte adam rahat bırak adamı
Öyle birisi değil, mahalledeki herkes tanıyor onu. Evime bir kere gelse devamı gelecek zaten.
Evlenmiş boşanmışsa yaralı kuştur sadece sevilmek istiyor adam belli ki sen s2ş istiyorsun... biraz anlayışlı mı olsan acaba adam yardım edip insanlık görevini yerine getiriyordur sadece. Aklı karısında olabilir varsa belki çocuğunda da olabilir
Yok karısı çocuğunu aldırmış o yüzden boşanmış ve 5 yıl olmuş boşanalı. Ben ona sevgi gösteriyorum zaten. Ama benimle olsun istiyorum, bana bağlansın.
O zaman sana tavsiyem basit görünme mesela kadınlığını kullanma. Çünkü sen bunu yaptığın sürece adam zaten seni istekli görüp yatağa atar seni. Peki ya sonra ne olur biliyor musun? Bi şey olmaz sadece skştiginle kalırsın. sevgi ihtiyacını karşılayabileceğini göstermelisin. yoksa ihtiyaç durumunda aranan bir eskort ablamızdan farkın olmalı...
Hicc bu kadar basit kadına bak adamı illa dinden imandan cikaricak gelmez ağa bazı erkekler istismar etti diye düşünür adam bile cagirilirsam öyle düşünüyorum
Ben onunla ciddi düşünüyorum. Senin dediğin gibi bir şey olamaz zaten.
😂😂😂
Artık onu yapacağım, bana çaktırmadan bakmaya çalışıyor davet edince gelmiyor.
Mahallede herkes tanıyor onu öyle birisi değil yani. Hem ben ona gidiyorum beraber zamanda geçiriyoruz. Çokta yardım ediyor bana ama çekiniyor herhalde. Bu akşam kesin çağırıyorum.
Kalkıyor belli oluyor.
Hmmm yakındır üstüne atlar merak etme 😂😂
Yok hiç sanmıyorum ben yaklaşmazsam o hiç yaklaşmaz.
Sen adamına çatmamışsın 😋
Ben ona gittim ama. Çoğu yere beraber gidiyoruz, rakı bile içtik ama yok evime gelmiyor. Gelse bir kere ben biliyorum.
Ailenle yaşıyorsun muhtemelen
Hayır kendi evim, tek başıma yaşıyorum. O da tek başına yaşıyor.
Davet ettin mi hiç evine
Tabii ki. Ya işim var dedi ya da sonra. Ama kendisi çağırıyor.
Gelmiyor seni çağırıyor git o zaman tabii kötü bi amacı yoksa
Ben çok gittim yemek falan yedik ama o gelmiyor.
Sorunlu sorunu neyse artık
Çok abartıya kaçmadım, yavaş yavaş çileden çıkıyorum artık.
Adam depresyonda olabilir. Belki askerken çok kötü şeyler yaşadı.
Yaşamış zaten o yüzden emekli olmuş, zorunlu emekli yaralanmadan dolayı.
Antidepresanlar cinsel isteksizliğe neden olur. Belki kullanıyordur.
İlaç kullanmıyor diye biliyorum, yaşadıklarını anlattı birazını adamın duyguları alınmış gibi, ben ağladım o beni teselli etti.
Ne alaka ondan hoşlanıyorum, eğer hoşuna gitmiyorsa okuma.