Verified | Aşk İlişkileri konusunda 676 görüş paylaştı.
Guru
6 gü
Selam, bunun gibilerden hoşlanıyor ama bunların hepsi foss. Hayatları yalan altındaki mercedes ona ait değil, plakalar sahte. Sicili kabarık diyorlar en fazla yattığı 2 senedir. Sosyal medya yalanları böyle ört pas ediyor, bunlara destek veren biri var asıl yılanın başı o.
0|1
0|0
Soran
6 gü
Taniyor musun?
Soran
6 gü
Ama haklisin. Bana numarasini verdi. Fakat sim karti yok. Sadece whatsap kullaiyor burdan anla işte
Evet halil istersen plakasını araştır sahte, aralarında bir ersin icraat yapmış gerisi boş. Mal mülkü falan yok bizzat biliyorum. Bunları biri ünlü yaptı, seninle de eğlenir geçer benden demesi.
NE-VAR-KUZUM | Aşk İlişkileri konusunda 3,1b görüş paylaştı.
Yoda
6 gü
Elinde 2 tl lik tesbih sallayan garip garip yürüyen en ufacık bir şeyde tehdit eden maçoyum diyim sevgilisini döven psikolojik baskı uygulayan saçma sapan tipleri seviyor kızlar. Öyle kadınlar ölünce dayak yiyince üzülmüyorum kadın cinayetlerine bakın çoğunun kocası sevgilisi sabıkalı ya da silahla poz veren duruşundan belli eden serseri insanlar bizim canım aptal kızlar maço seni sert erkek seviyorum demeye devam etsin kendi düşen ağlamaz
Ben gerçekleri söylüyorum cidden üst komşunun kızı onu döven uyuşturucu satan birine kaçtı sonra çocuğuyla geri döndü adam hastanelik etmiş atmış kapıya. Efendi erkeklere gelince kızlar istemiyor böyle erkekleri seviyorlar sonra şiddet cinayet yazık bazı kızların kafasına
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
813Taniyor musun?
Ama haklisin. Bana numarasini verdi. Fakat sim karti yok. Sadece whatsap kullaiyor burdan anla işte
Evet halil istersen plakasını araştır sahte, aralarında bir ersin icraat yapmış gerisi boş. Mal mülkü falan yok bizzat biliyorum. Bunları biri ünlü yaptı, seninle de eğlenir geçer benden demesi.
Vay be goca be bugun de sana yakalim😂😂😂
Ben gerçekleri söylüyorum cidden üst komşunun kızı onu döven uyuşturucu satan birine kaçtı sonra çocuğuyla geri döndü adam hastanelik etmiş atmış kapıya. Efendi erkeklere gelince kızlar istemiyor böyle erkekleri seviyorlar sonra şiddet cinayet yazık bazı kızların kafasına
@ne-var-kuzum 👑👑👑
Mercedes oldugunu burdan ogrrendim jskdjs bence yakisikli degil ya
Mercedes miymiş ekranlı araba görünce pahalıdır diye düşünmüştüm skdkkd
Mercedes pahali degil mi ajaksksjsjd
Bilmem çok kullanan var değil galiba
Boş ya
Psikopat bi tipi var
Mercedes mi abi o jdkdje yemin ederim fakirlik icine islemis
Ahahah
Içime olacak pardon seni bilmem ben fakirim kfkfkdks
Ben zenginimde göstermiyorum canım ahahah
Yok kanka mercedes den mis bide az psikopat mis
Yok yok sen benim dediğime bak. Erkeğin Miki büyük olunca kızlar bisikletin arkasına bile biner gider
Senin yasin kadar adamin dosyasi var igrenc
Banane