AtomunÇekirdeği | Aşk İlişkileri konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Guru
8 gü
Sevgilimin böyle bir şey istemesi çok ergence gelir ama söz konusu onun mutluluğu ise takımdan da vazgeçerim. Çokta önemli birşey değil benim için futbol takımı
Demek istediğim, o senin desteklediğin takıma karışma hakkına sahip değil. Bu hakkı ona tanımamalısın. He değiştirdikten sonra istersen stada gşt marş söyle bi farkı yok bence 🤔😂
tamam tamam bırakmam :) şu an şu konuşma bile tartışılmayacak kadar önemsiz gözümde ama bir gün öyle birşey olursa birakmicam söz yeterki konu kapansın :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33Anladım
Değiştirmemelisin bence
Ya değişirdim diye tutupta o takımın maçına gitmeyeceğim. ya da beşiktaşı yenerseki o biraz zor... oturupta sevinmem yani
Demek istediğim, o senin desteklediğin takıma karışma hakkına sahip değil. Bu hakkı ona tanımamalısın. He değiştirdikten sonra istersen stada gşt marş söyle bi farkı yok bence 🤔😂
En başta da yazdığım gibi çocukça ergence gelir zaten...
Beşiktaşı da bırakmazsın 🤦🏻♀️
tamam tamam bırakmam :) şu an şu konuşma bile tartışılmayacak kadar önemsiz gözümde ama bir gün öyle birşey olursa birakmicam söz yeterki konu kapansın :)
👍🏻
Tercih meselesi tabi mesela aşırı koyu futbola sevdalı olan bir adama hakaret gibi gelir
Orası öyle tabiki
Sevdiğim için dünyayı Galatasaray için sevdiğim kızı yakarım 😂😂😂
En sevdiğim söz bu
Oha canileşmeye gerek yok 😅
Feneri sevmem ama vazgeçme tabikide
Sevsen ne olur aga mahalle takımı gibi
Hangi takımlısın
Galatasaray
Bende Galatasaraylıyım
Hangi takımlısın
Beşiktaş
Anladım