2 sene sevgiliydik. 1 sene nişanlı kaldik ve bir senedir de evliyiz.
Bana her konuda destek oldu bugune kadar. Bunca sene kavgamiz olmadi, sesini yukseltmisligi yok bana karsi. Sevdigini ve deger verdigini hep hissettim, hissettirdi. Bana bakisi ve tavirlari her zaman olumluydu. Aileme karsi da oyle iyi bir damat. Cok sempatik, esprili biridir. Her zaman güldürür beni. Derdimle üzülür, gulmemle guler bende ayni sekilde. Bana göre ve disariya gore de iyi bir ciftiz. Cevrem cok sanslisin derler, kalbin temiz ki Allah sana boyle birini nasip etti falan derler. Ki her zaman esim şükür sebebim olmuştur.
Bana sadık oldugunu dusunurdum. Boyle derin bakan, sevdigini hissettiren biri aldatamaz diye dusundum ilk basta ogrendigimde. Sadakatsizlik yapacagi aklimdan bile gecmemisti. Ama oyle değilmiş. Aldatmış ve ben sadece birini ogrendim. Dahasi var mi bilmiyorum. Bana hala normal davranıyor, her zamanki gibi.
Ama benim kafam karışık. Evet cok iyi biri, seviyorum ama aldatmayi hicbir kadin haketmez. Boylesine guzel bir evliligi ve tek falsosu sadakatsizligi olan birine aninda hukum verip her seyi/yuvayi dagitmali miyim emin değilim. Cok kırıldım. Bunun surekli mi ve tek seferlik mi oldugunu da bilmiyorum. Yatak konusunda sorun yoktu. Ikimizde mutlu kalkiyorduk. Ama neden yapti bilmiyorum. Biraz fikrinizi almak istedim nasil bir yol izlemem konusunda. Degerli zamaninizi ayırıp okudugunuz icin tesekkur ederim.
Bana her konuda destek oldu bugune kadar. Bunca sene kavgamiz olmadi, sesini yukseltmisligi yok bana karsi. Sevdigini ve deger verdigini hep hissettim, hissettirdi. Bana bakisi ve tavirlari her zaman olumluydu. Aileme karsi da oyle iyi bir damat. Cok sempatik, esprili biridir. Her zaman güldürür beni. Derdimle üzülür, gulmemle guler bende ayni sekilde. Bana göre ve disariya gore de iyi bir ciftiz. Cevrem cok sanslisin derler, kalbin temiz ki Allah sana boyle birini nasip etti falan derler. Ki her zaman esim şükür sebebim olmuştur.
Bana sadık oldugunu dusunurdum. Boyle derin bakan, sevdigini hissettiren biri aldatamaz diye dusundum ilk basta ogrendigimde. Sadakatsizlik yapacagi aklimdan bile gecmemisti. Ama oyle değilmiş. Aldatmış ve ben sadece birini ogrendim. Dahasi var mi bilmiyorum. Bana hala normal davranıyor, her zamanki gibi.
Ama benim kafam karışık. Evet cok iyi biri, seviyorum ama aldatmayi hicbir kadin haketmez. Boylesine guzel bir evliligi ve tek falsosu sadakatsizligi olan birine aninda hukum verip her seyi/yuvayi dagitmali miyim emin değilim. Cok kırıldım. Bunun surekli mi ve tek seferlik mi oldugunu da bilmiyorum. Yatak konusunda sorun yoktu. Ikimizde mutlu kalkiyorduk. Ama neden yapti bilmiyorum. Biraz fikrinizi almak istedim nasil bir yol izlemem konusunda. Degerli zamaninizi ayırıp okudugunuz icin tesekkur ederim.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
85Cinsel anlamda sorunumuz yoktu. Hadi varsayalim mi vardı. Aldatma hakkini verir mi bu durum ona? Gelip konusabilirdi ya da bosanip ne halt yiyorsa yerdi. Sende aldatildin diyelim. Hakki vardi adamin. Iyi ki aldatti beni der misin hic? Yakıştırır misin kendine aldatilmayi? Evlilikte sorunlar olmasi kimseye aldatma hakki vermez bana gore. Cinsellikte sorun varsa beraber cozume kavuşturulabilir. Iletisimde sorun varsa, ask, sevgi saygi yoksa bunlari baska mecralarda aramak yerine yine cozum bulunur. Ama yedekte olmak, cepte olmak , aldatilmak inan hic guzel bir duygu degil. Allah sana da yasatmasin. Dusmanima da yasatmasin. Benim gozlemledigim kadariyla bir sorun yoktu aramizda hicbir konuda. Bir zevk, heyecan ugruna mi yapti anlayamıyorum. Normalde iletisimimizde iyidir. Yanlışlarımızı falan soyleriz. Yatakta isteklerimizi falan. Of bilmiyorum ya. Cok sıkıntıdayım.
Seni cepte görüyor işte tatlm aldatma hakkı yok tabi öyle demedim ben.
Bunlarin hepsi varsa neden aldatır?
Hepsi olsa aldatmaz kardeşim. Yeterince yoktur yani.
Arkadasim var hepsi. Evliligimiz gayet iyi. Yatakta da isteklerine fazlasiyla cevap verdim bugune kadar ki reddettigim falan hic olmadi hastalik disinda. Ilk defa boyle bir sadakatsizlik sorunu oldu. Birbirimize karsi saygimiz, sevgimiz her vardi. Bir sorun yoktu yani yok. Bir heves ugruna, bir anlik nefisle mi yapti bilmiyorum.
Ayrica asagidaki kullanicaya da yazdim. Bunlarin olmasi kisiye aldatma hakki vermez. Karaktersizliktir bu. Sen erkek olarak ne kadar istersin aldatilmayi. Demez misin evet belki evlilikte sorunlar vardi ama aldatmasaydi. Konuşsaydık cozseydik. Cozum yoksa bosansaydi da ne yaparsa o zaman yapsaydi demez misin? Aldatilmayi ne kadar yedirirsin kendine? Sen aldatilmis olsan bahanelere ne kadar sığınırsın? Su şu sorunlar vardi hakettim ben aldatilmayi der mi insan hic? Bunlarin olmamasi aldatilmayi dogru kilmaz hicbir sekilde. Adam gibi ayrilirsin herkes kendi yoluna gider. Karaktersizlik yapmanın alemi yok. Ama dedigim gibi sorunumuz da yoktu.
Arkadaşım hepsi olsa aldatmazdo..
Evliligimi ben biliyorum. Evdeki durumumuzu her seyi ben biliyorum. Senin burda hepsi yok demen yersiz cunku gozunle gormedigin bir durum. Olayi yasayan benim. 4 senedir bu adamla olan benim. 1 senedir de ayni cati altinda yasayan benim. Aramizdaki duygu durumlarini, saygiyi sevgiyi benden iyi bilmiyorsun. Evliliğimi benden iyi bilecek degilsin. Yok diyorsam yok ben birinci agizdan konusuyorum cunku. Sen ucuncu kisi bile degilsin. Bu dedigini yakinimdan biri dese yani evliligimi disardan bir goz olarak goren , beni ve esimi disardan bir göz olarak gozlemleyen biri olsan belki derim, oturur düşünürüm. bu adam benim evliligimi goruyor bir sey hissetmis ki boyle bir yorum yapti derim. Ama uzaktasin, tanismiyoruz ve israrla bu yorumu yapman dogru degil. Aile ici hayatimi, evliligimi falan bilmiyorsun cunku.
Ha yorumunu yaptiginda oturdum dusundum yine de. Az once eşime gittim sordum seninle konusalim biraz diye. bir sorunumuz var mi sence? Sana iyi es olamiyor muyum, yatakta falan bir sikinti var mi, sevgi saygı yeterince var mi bizim evliligimizde sence dedim. Rahatca soyleyebilirsin dedim kapi actim ona. Geldi sarildi öptü hayir her sey gayet iyi, seninle cok mutluyum benim seninle ve evliligimizle ilgili bir sorunum yok. bir de minik bir senden ya da benden biri olsa fena olmaz belki dedi. Bunlari derken cok samimi, ictendi. Yani yok sorun yok. Ki sorun oldugunda da acikca konusan bir ciftiz.
Erkekler icin bu sadakat neden bu kadar zor bir sey anlamiyorum. Bir kadina ait olmak, ona omrunu adamak neden zor? Çoğumuz (kadinlar olarak) eşimiz bizi aldatmasin, o ihtimali dusunmesin diye her seylerini, isteklerini yapiyoruz. Yatakta bile. Istemesek bile gidip baskasinda denemesin diye. Ama olmuyormus. Ne yaparsan yap, sacini supurge de etsen, etrafinda dört de donsen, sinirlarindan vazgecsen de olmuyormuş. O kadar yediremedim ki kendime. Ne yapacagim konusunda fikrim yok. Bosansam mi yoksa oturup konuşup bir daha affetmem bu sansini iyi kullan mi demeliyim bilmiyorum.
Af etmek demek aynı hatayi yapması için sans vermek demektir... Süründür onu. Erkekler sürünmekten anlar.. İyi davranmiyacaksin..
Soyle düşün. Evlisin. Ortada bir sorun yok. Esine karsi bir yanlisin olmamis o gune kadar. Karını seviyorsun, rahat ettirmek icin maddi manevi cabaliyorsun. Karini tatminde ediyorsun. Oyle yarida birakmak falan yok. Ama karin gidip seni aldatıyor. Bu anlattığımda suclu, aldatma sebebi sen misin sence?
Evet aldatıyorsa kendimde hatayı ararım dilersen sorunun sende olup olmadığını anlaman mümkün takip edersen detaylı anlatabilirim