birlikte olduğunuz sürede özel anlar yaşadıysanız, ve senin ona duyguların olduğuna eminse dediğim gibi kullanmak için bir köşede dursun diye düşünüyor. bittiyse senin için sil, engelle olsun bitsin. exten nex olmaz. okunan bir kitabı okumak sonucu değiştirmez sadece zaman kaybıdır
Soran
7 gü
Abii kendisi başka bı ulkede bu yüzden kullanmak konusunu hangi anlamda düşünduyseniz yanlış düşündünüz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
13Ama kötü bitmedi ki zaten ayrılırken düşman değiliz felan dedi
bittiyse bitti. ne işi var takip listende :) bu şekilde unutabileceğinizi mi düşünüyorsunuz
Bencede haklısınız ama onu beni görmek üzmüyor mu da çıkmamıştı yani bunu merak ettim gerçekten ayrıldıktan 2 ay sonra da nasılsın yazmıştı
birlikte olduğunuz sürede özel anlar yaşadıysanız, ve senin ona duyguların olduğuna eminse dediğim gibi kullanmak için bir köşede dursun diye düşünüyor. bittiyse senin için sil, engelle olsun bitsin. exten nex olmaz. okunan bir kitabı okumak sonucu değiştirmez sadece zaman kaybıdır
Abii kendisi başka bı ulkede bu yüzden kullanmak konusunu hangi anlamda düşünduyseniz yanlış düşündünüz
ben varsayım üzerine konuşuyorum. neyse bittiyse bitir. yok öyle miydi yok böyle miydi kendine duygusal birseyler çıkarmaya çalışma.
Benimki saçma dimi
iki türlü de saçma
Ne?
Seni mesaj kutuma ç3kebilmek 😂