Bu yıl üniversitesiye hazırlanıyorum yaşadığım şeyler o kadar kötü ki çok sevdiğim sevgilim oda beni seviyor ama aramızda ne saygı kaldı ne briseyler her kavgasa o bana küfür ediyor bende ona ben ona güzel kardeşim o bana pic diyor böyle küfürler ama seviyorduk biz birbimizi 😟 daha 12 Ocak doğum günüydü ona supriz yapacaktım kavgadan dolayı onu bile yapmadım 😟 bilmiyorum şimdide konuştuk birbimize zarar veriyoruz dedik ve ayrıldık kötüyüm sadece sizce iyi mi yaptım bilmiyorum o kadar yaşanmışlık ilişki onun bana verdiği testlere üniversiteue hazırlanıyorum çok zor arkadaşlar
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
53Ama üzülüyorum ama birdaha olmasını da istemiyorum kötü yani zarar veriyoruz birbirimize ama çok yaşanmışlığa var cinsel olarakta bilmiyorum
Anlıyorum seni ister birlikte cinsellik yaşayın veyahut yaşamayın ilişki saygı çercevesinden çıkmışsa işin gerçekten çok zor. Senın bu zamanda hazırlıgında yanında olmalıydı. Hatalarını anlayıp telafi etmeye çalışsa senin yanında olsa çok daha iyi olurdu yapmadımı bunları?
Evet her ne kadar evet yanındayım sana desteğim diyor ama haniben ona ders caliscam sonra konuşuruz deyince zoruna gidiyor belli etmesede bilmiyorum ya
İlgiyi herşeyi kendine istiyor. İyi yapmışsın gerçekten. Sınavlarına odaklan sevgili yapma bu süre içerisinde veya konuşma yine aynı şahısla bence.