Hesap herkese açık üç tane hesabı var Instagramda bunun birinde ben engelliyim ikisinde de engellememis herkese açık hesaplar resimler paylaşıyor kitaplar filan paylaşıyor ben direk o olduğunu anladım birisinde kendi adı bile değil ama elinden anladım o olduğunu amacı ne bunun sizce kendisi engellemisti heryerden beni
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
10Zaten ben yazmıyorum da aramıyorumda engellediği hesabını şans eseri görmüştüm ilişkisi varmış tarih atmış öyle öğrendim sonra aradan zaman geçti benim numaramı sevgilisine vermiş beni aradı sevgilisi siz beni aradınız özelden sevgilin seni aldatıyor dediniz bana dedi bende sen kimsin sevgilin kim ne alaka dedim onun adını söyledi dondum kaldım birden beni neden arattı analmadım
Ooo sıkıntı ya
Beynim durdu ne diyecegjmu bilemedim telefondaki kişi benim severek ayrıldığım kişinin yeni sevgilisi ve beni arıyor hesap soruyor ben seni tanımıyorum nerden numaramı buldunuz dedim araştırdım dedi bide benim onunla ortak bir tanıdığım olsa neyse bulmuş derim ama eski sevgilim dışında vericek kimse yok numaramı yani. Sonra bende kardeşini aradım bak beni böyle birisi arayıp bana birşeyler diyor ne hakla beni aratır dedim ben vermedim diyormuş hala
Benimde başıma buna cok yakin bi olay geldi. Cok eskiden sevgilim askerdeydi askerde bi sevgili daha yapmis yani beni aldatiyormus. Kiz benim numarami bulmus mesaj atip ariyo falan sevgilimi rahatsiz ediyormussun halbu ki benim de sevgilim karektersiz insanlar simdi evlendiler bazi kadinlarda nasil kabul ediyo icine sindiriyo anlamıyorum evde kalma korkusu heralde
Ben dondum kaldım yani zaten ben bir senedir konuşmuyorsunuz görüşmüyorum ki onunla ne alaka sevgilisisin tamam ama seni birisi arayıp aldatıyor o seni diyormuş o zaman git sevgiline sor kim diye niye benim numaramı arıyorsun guvenmiyorsan ararsın ancak demekki güvenmiyor ta bana kadar hesap soruyor senmisin onu diyen diye sonra Instagramdan tarihleri silmisler geçen gördüm galiba ayrılmış
Erkeklerden ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!