çok sevmek zaten problem , sevgi içerde tutulmaması gereken bişey bi ilişkin varsa , ona iltifatlar edersin deli gibi sevdiğini söylersin bu bi süre devam eder ama işte dokunamayınca bi ellerini tutamayınca insanın içindeki sevgi özleme dönüyo , seviyosun sıkıntı yok ama dokunamıyosun yani yaşıyamıyosun sevgini , diyelim tamam dedi beklicem sende bekliceksin ne kadar ama şuanda deli gibi hissediyosun bundan 9 ay sonra ne hissediceksin gözün istemsiz bi başkasına kayacakmı bunlara dayanması gerçekten zor
Soran
4 gü
Gerçekten haklısın bir de pandemi dönemindeyiz insanın canı sıkılıyor yeni kişilerle tanışamıyor kendini bunlara veriyor
aynn öyle , sevgi karşılıklı olunca güzel sevdiğinle doyasıya yaşayıp yeri gelince beraber ağlayıp beraber gülünce güzel onu elinden tutup doyasıya sarılınca güzel , telefondan bi görüntüyle kısıtlanmış ilişki gerçekten bi zaman sonra canını yakıyo insanın nefrete dönüşmeye başlıyo malesef
Soran
4 gü
Evet gerçekten kısıtlanmaya kimse gelemez inşallah bir gün gerçek aşkı bulursun
Evet sevince ne yapsan boş onun peşinden gidiyon.. ama NANKÖR çok be
Gizli Üye
4 gü
3 gün önce ayrıldık iyiki ayrılmışım sonumuz olamazdı onunka ikimiz içinde iyi olan oldu
1|0
0|0
Soran
4 gü
Bende 1 ay olacak ayrılalı ama çok özlüyorum sen özlemiyor musun
Görüş sahibi
4 gü
Çok özlüyorum
Görüş sahibi
4 gü
Çok alışmıştım ona 10 yıllık sevgilim eşim gibiydi ama olmayınca olmuyor
Hepsini Göster Daha Az Göster
Soran
4 gü
Unutucaz inşallah çünkü yıpranmayı haketmiyoruz
Görüş sahibi
4 gü
Neden ayrıldınız
Soran
4 gü
Benim güven problemlerim vardı. Birde psikolojik sorunları vardı. Kamp yapmaya gitti 4-5 gün boyunca da haber vermedi bile. Bende bu ne sorumsuzluk diyerek ayrıldım ayrılık mesajı attım ama cevap vermedi bende engelledim. Gerçekten çok kötü bir durum benim için. Cevap bile alamadım görüldü attı 10 aylık emeğim resmen çöp oldu...
Görüş sahibi
4 gü
Seninki çok kötüymüş ben de güven problemi yüzünden ayrıldım
Soran
4 gü
Benim yerinde olsan ne düşünürdün ne yapardın? Peki siz neden ayrıldınız? Güven problemi neydi?
Görüş sahibi
4 gü
Üzülmemek elde değil ama ben bu tür olaylar karşısında farklı pencerelerden bakmak lazım tecrube kazandın ve bidahakine daha dikkatli olacaksın
Görüş sahibi
4 gü
Yinede fazla üzülme zamanla unutacaksın
Soran
4 gü
Kaldırdım. Gerçekten yalan söyleyen birini asla haketmiyorsun senin gibi dürüst biri bunları tabikide katlanamaz. O yüzden umarım kalbin gibi temiz birini bulursun. Evet gerçekten bir tecrübe oldu..
Görüş sahibi
4 gü
Umarım düzgün ve kendim gibi birini bulurum sende öyle umarım değer veren kıymet veren birini bulursun🌼
Soran
4 gü
Çok teşekkür ederim amin 🙏🏻
Görüş sahibi
4 gü
🙏🙏
ElitKişilikk | Aşk İlişkileri konusunda 57 görüş paylaştı.
Xper 2
4 gü
3 sene sürmüştü. Çok güzel bi bağ vardı aramızda ama uzaktan olunca olmadı. Yürütebilende vardır ama yıpratır illa ki.
Erasmus yapan arkadaşımda senin gibi başka ğlkeden biriyle görüşmüştü. Onları kültğr fsrklılıklar ve saat farkı yıpratmıştı. Bizi yıpratan eski erkek arkadaşımda başlayan güven problemleri ve özlemekti.
Soran
4 gü
Benimde aynı şekilde güven problemleri fakat merak ettim neden saat farkı kaç saat fark vardı insan sevince buna katlanmaz mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
45Yaşamıştım, olmadı!
Uzağı yakın yakını uzak eden kişilerdir. En fazla bir bilet...
Ya başka ülkedeyse
O da bir bilete bakar 😅
Dediğimden kastım yurtdışı biletleri daha pahalı hadi İstabul Ankara arası olsa anlayacağım hahxlşcşd
İşi gücü olmayandan bir bok olmaz zati işi gücü olan içinde sıkıntı olmaz😅
Şükürler olsun gidebilecek param var ama o biletin kağıdına bile değmez bu yüzden gerek kalmıyor
Değmez diyorsan bitmiştir 😊
Gönlünce olsun...
Teşekkür ederim seninde
Ricalar ve teşekkürler, eyvAllah
Ya çok seviyorsa bu sorumluluğu alabilirse?
çok sevmek zaten problem , sevgi içerde tutulmaması gereken bişey bi ilişkin varsa , ona iltifatlar edersin deli gibi sevdiğini söylersin bu bi süre devam eder ama işte dokunamayınca bi ellerini tutamayınca insanın içindeki sevgi özleme dönüyo , seviyosun sıkıntı yok ama dokunamıyosun yani yaşıyamıyosun sevgini , diyelim tamam dedi beklicem sende bekliceksin ne kadar ama şuanda deli gibi hissediyosun bundan 9 ay sonra ne hissediceksin gözün istemsiz bi başkasına kayacakmı bunlara dayanması gerçekten zor
Gerçekten haklısın bir de pandemi dönemindeyiz insanın canı sıkılıyor yeni kişilerle tanışamıyor kendini bunlara veriyor
aynn öyle , sevgi karşılıklı olunca güzel sevdiğinle doyasıya yaşayıp yeri gelince beraber ağlayıp beraber gülünce güzel onu elinden tutup doyasıya sarılınca güzel , telefondan bi görüntüyle kısıtlanmış ilişki gerçekten bi zaman sonra canını yakıyo insanın nefrete dönüşmeye başlıyo malesef
Evet gerçekten kısıtlanmaya kimse gelemez inşallah bir gün gerçek aşkı bulursun
teşekkür ederim umarım sende bulursun
İki tarafta kendinden emin olduktan sonra sorun olmaz yani hiç bir şey.
Aldatıldım bir kere kendi fake hesabımdan yazmıştım cevap verip sevgilisinin olmadığını söylemişti ilişkinin ilk başlarında
Öyle insan çok var amacı sadece konuşacak biri olsun yalandan ilişki kurarım derler
Bende çok safım inandım işte aslında saflık aşktan yoksa diğer alanlarda kararlar alabiliyordum işte aşk insanı nE hale getiriyor
Evet sevince ne yapsan boş onun peşinden gidiyon.. ama NANKÖR çok be
Bende 1 ay olacak ayrılalı ama çok özlüyorum sen özlemiyor musun
Çok özlüyorum
Çok alışmıştım ona 10 yıllık sevgilim eşim gibiydi ama olmayınca olmuyor
Unutucaz inşallah çünkü yıpranmayı haketmiyoruz
Neden ayrıldınız
Benim güven problemlerim vardı. Birde psikolojik sorunları vardı. Kamp yapmaya gitti 4-5 gün boyunca da haber vermedi bile. Bende bu ne sorumsuzluk diyerek ayrıldım ayrılık mesajı attım ama cevap vermedi bende engelledim. Gerçekten çok kötü bir durum benim için. Cevap bile alamadım görüldü attı 10 aylık emeğim resmen çöp oldu...
Seninki çok kötüymüş ben de güven problemi yüzünden ayrıldım
Benim yerinde olsan ne düşünürdün ne yapardın? Peki siz neden ayrıldınız? Güven problemi neydi?
Üzülmemek elde değil ama ben bu tür olaylar karşısında farklı pencerelerden bakmak lazım tecrube kazandın ve bidahakine daha dikkatli olacaksın
Yinede fazla üzülme zamanla unutacaksın
Kaldırdım. Gerçekten yalan söyleyen birini asla haketmiyorsun senin gibi dürüst biri bunları tabikide katlanamaz. O yüzden umarım kalbin gibi temiz birini bulursun. Evet gerçekten bir tecrübe oldu..
Umarım düzgün ve kendim gibi birini bulurum sende öyle umarım değer veren kıymet veren birini bulursun🌼
Çok teşekkür ederim amin 🙏🏻
🙏🙏
Yürütebilende vardır ama yıpratır illa ki.
Aşırı yıpratıyor ve benimkisi başka ülkedeydi
Erasmus yapan arkadaşımda senin gibi başka ğlkeden biriyle görüşmüştü. Onları kültğr fsrklılıklar ve saat farkı yıpratmıştı.
Bizi yıpratan eski erkek arkadaşımda başlayan güven problemleri ve özlemekti.
Benimde aynı şekilde güven problemleri fakat merak ettim neden saat farkı kaç saat fark vardı insan sevince buna katlanmaz mı
Kız amerikadaydı. Şuanda orda daha yeni sabah oluyor. Yani konuşmak için aslında koca bi günleride yoktu
8 saat farkı mı of çok fazla gerçekten
🤷🏻♀️
Neden istemezsin peki
bilmiyorum istemem bana yakın olmasını isterim. Haftada 1-2 defa buluşup görüşmek isterim. Uzak mesafe olunca ayda yılda bir görülüyor
Arkadaşlarının yanında da yanlız kalmam da cabası gerçekten öyle peki daha önce hiç yaşadın mı
Yok yaşamadım hiç
Daha önce hiç yaşadın mı
evet
Devam ediyor mu etmiyorsa neden ayrıldınız
etmiyor cunku vefat etti
ondan sonra asla sevgili yapmadim bende
Öyle mi başın sağolsun çok üzgünüm
sagol <3
Daha önce hiç yaşadın mı
Evet araya güven problemi girince tamamen bitiyor
Bende öyle bir şey yaşadım sen neler yaşadın
Çok haklisin