Ilişkimiz kelebeğin ömrü gibi başladığı gibi 3 haftada bitti o kadar üzüldüm ki çünkü ona karşı boş değildim ama o Biseyler yaşadıktan sonra benimle ilgilenmeyi aramayı yazmayı kesti resmen Dolandırilmis gibi hissediyorum jandarmaydı kendisi 🥺🥺🥺🥺
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
42Ne demek tahmin ettiği gibi çıkmışsın Ben onunla ciddi bir ilişkim olsun istedim Nerden bilirdim böyle olacağını Öyle güzel konuştu ki Inşallah ilişkimiz ilerler falan diye 🥺🥺🥺
kanmışsın işte.. kötü birisi değilsindir elbette o anlamda demedim.. erkekler bazen böyledir.. daha doğrusu bazı erkekler böyledir.. çare yok.. ama üzülme tamam mı? :) elbet karşına insani değerlere değer veren düzgün biri çıkar hele ki çok üzgünsün bunu hissediyorum iyi geceler çok çok dikkat et kendine yoksa beni daha da üzersinnn
Ne sinirlendirmesi okumadın mı açıklamayı tadına bakmış umursamamış
Erkeklerin hepsi böyle ben bilirim onları o yüzden umursamaa dedim
Niye böyle konuşuyorsunuz
Neden onunla erkenden bi şeyler yaşadın ders olsun sana bidaha aynı hataya düşmezsin
Aynen bu konuda katılıyorum
Öyle ciddi birşey yaşamadım zaten Tehlikeli bisey de olmadı evine falanda gitmedim
Takılma ya bırak daha iyisini bulursun kimse vazgeçilmez degıl
Ben Onunla baş başa kaldığıma onun avına takildigima yanıyorum ilk kez böyle bisey geldi başına
Bu hayatta yaşanan tüm kötü olaylar bize tecrube kazandırıyor farklı bir pencereden bakarsak bunu yaşaman hiç te kötü olmamış bidahakine daha dikkatli daga seçici olabilirsin
Ne yapalım yasınızı mı tutalım birde hah