Kocamin sosyal medya hesabı yok diye bilirdim ama linkedin hesabı varmış (sosyal medya sayılır mi bilmem) ama bna anlattığı gibi öyle iş ile alakali değil yalnız. Millet paso foto vs ekliyor. Sanki faceden farkı yok gbi geldi? Bir de türbanlı cirkinimsi bir kız var ekli. Pek normal karsilayacagim bir şey değil bu. Ama sizce linkedinin faceden farkı var mı bu flört vb konularda? Ve bu kızla niye etkileşim altında? Lütfen yardım edin çok kötü hissediyorum ne yapmaliyim
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
04tamam da insanlar birbirini oradan niye ekler? Eşim sonuçta işveren değil ki.
tamam da oradan da tanışmak mümkün değil mi yani.. sonucta face ne varsa orada da var (özel mesaj, rakip , foto vs vs)?
mümkün burdanda tanışmak mümkün hatta durmadan insanlar cinsel içerikli şeyler paylaşıyo sen eşini burda başkaları ile aldatıyormusun
Hahshahagshshshsb çok iyi bir bakış açısı
Ya benle ne alakası var.. ben kendimi biliyorum her zerreme kadar fakat onu nasıl bileyim. Bu sabah öyle şeyler duydum ki yani neler dönüyor diyorsun.. ben nasıl güveneyim bu erkek milletine
evlenmeden önce bitirmeliydin güven meselesini. güvenmediğin biriyle neden evleniyorsun. almışsındır kullanıcı adını şifresini felan sabah akşam başında bekle linkedinin bakalım birşey çıkacakmı
Sorgulamak bana düşmez ama güvenmediğin biri ile neden evlendin ki abla?
Ya benden 12 yaş büyük yani böyle birinin de olgun olduğunu düşündüm.. hem güven sorunu evlendikten sonra başladı. Nişanlı iken pollyanna olduğum için hiç şüphe duymazdim ki isterse gözümün önünde olsun olay çünkü küçüktüm ve hiç sevgilim olmamıştı. Malum tecrubesizlik=))
Her neyse, şimdi de ufak bir yan bakışı bile kabul edemiyorum o kadar dokunuyor kadınlık gururuma. . Eğer öyle bi şey vs varsa daha bu eve giremez
yok ya abartma bu kadar herşeyi böyle ince düşünürsen sabah edemezsin ara sıra gir kontrol et madem için rahatlasın
İşim yogun dedi. Bitsin direkt şifre ver diycem. . vermezse daha giremez bu eve zaten
sen buralarda fink at adam bi linkedin hesabı açtı diye eve sokma o ne ala memleket :P
Ben buraya yılda bir veya iki kez gelirim o da bi tip sorular için. Hiç daha özel mesaj vb bi şey atmadan. Yorum bile yapmam aldatma konusu değilse
tamam sen biraz güven adama
Güvenmek istiyorum ama olmuyor anasını satiim. Kocama guvensem kadinlar k. şar yani
Şu k. sarlardan da nefret ediyorum zaten. Koca bulamiyorlar amekesine şey ettiğimin k. sarlari, bu yüzden hazır kocaya konmak istiyorlar
o zaman sen çalış kocayı eve kapat çıkmasın dışarı
Ben de çalışıyorum zaten ya. Hem niye kapatiim yapmasınlar k. sarlik.
İnsan olmak çok mu zor bu kadar yas
yapmıyolar ya bize niye denk gelmiyo süt dilimleri. sen nerde görüyon bu kadar kaşarı mandradamı çalışıyorsun :P
Hayır, ingilizce öğretmeniyim şükür is arkadaşlarım kaliteli düzgün insanlar
Bundan 2 yil evvel çok yakın bi arkadaşım vardı. Ben tabii saf saf evime aldım bunu baya kizkardesim gbi gördüm bunu (ben tek çocuk olduğum için hep kardes hasreti çektim. Bu yüzden önüme geleni arkadaş değil kardes bilirdim) ama bu k. şar evime gelirken bir süslenirdi sorma. Gece gündüz arardi, eşimle de aramızda bozulur malum niye bu saatte arıyor arkadaşın diye. . Her neyse, benim uyanmam Teyzemin beni uyarmasi ile oldu. Bu kız sağlam ayak değil dedi. Sonra dikkat ettim de eşime ismiyle hitap etmeleri Cilveli konusmalar vs...
Meger benimkine göz dikmiş. Bunu da bir ortak arkadaşım da dedi. Senin kocani begendigini söyledi. Hoslaniyormus falan dedi
Dünyam başıma yıkıldı resmen. Ekmegimi yiyip yuvama göz dikmis olmasi..
snra tabii her yerden engelledim. Kestim iletişimi pat diye. Bir de bna trip atıyordu k. sar "niye benle konusmuyorsun" diye. En son tel değiştirdim kurtuldum..
O saatten sonra da kimseye guvenemiyorum. Çoğu kadınin özünde k. sar olduğunu fark ettim gözlerim açıldıktan sonra da.
Neler yaşamışsınız siz hocam. Böyle karektersizlere dikkat edin.
evet ama kocanın sucu yokmuş arkadaşın kaşar çıkmış şans herkesi aynı belleme çok üzme kendini böyle yaşanmaz diken üstünde
@LOXMAN artık "çok yakın" arkadaşım yok, edinmiyorum doğrusu😊 kadınlar çok çirkin Türkiye'de (doğma buyume Almanya ben ama orada bile bu isin bir raconu vardı. Buradakiler çok k@hpe=) . O kadar k. sarlar ki yani inanamazsin. Ne vefa var ne haysiyet. Bu yüzden uzak duruyorum
Hiç kimseye de acımıyorum artık, Tr'ye geldigimde teyzem beni uyarnisti "burada kendi sosyal cevrenden arkadaş edin. Çok merhametli ve saf olma " diye. Ama ben m@l "sevgi dünyayı kurtaracak" modunda bu varoş mahallede oturan kızla arkadaşlık ettim. Sonuçta hepimiz İnsanız diye. Onun için ücretli öğretmenlik yaptığım dönemde kazandığımın yarısını ona verirdim babası seyyar satıcı buna harçlık veremiyor diye (bunlar söylenmez biliyorum ama çok zoruma gidiyor valla) . Bu giderdi, harcardi kıyafet alır süslenip evime gelirdi
O saatten sonra kimseye acımamayi öğrendim. Herkes tam da olmasi gerektiği yerde olmadı gerektiği ailedeymis meger☺
Yok üzmuyorum zararın en erken yerinden döndüm=)) şükür eşim beni seviyor
O varoş kızı da zaten böyle arkadaş zor bulur. Kendi gbi ezik varoşlarla takılsin artık☺
Bu yazdıklarınızı okurken inanın ben çok utandım. Aşırı haysiyetsiz, karektersiz, edepsizin tekiymiş. Allah'ından bulsun ne diyeceğimi bilemiyorum cidden. 😔
@LOXMAN bende çok utandım telefonu olsada arayıp bı kızsak demi kardeşim nihoho :P
@LOXMAN teşekkür ederim çok iyisin.. utanma herkeste olsa keşke =))
İnşallah kader sizi bulusturur da senin karın olur 😅 çok amin
Klasik türbanlı varos k. şar işte
Dukkanlari gir gez cok var oylesi.. tezgahtar, sekreter olarak bol bol bulunmakta kendileri=))
ben evliyim zaten işim olmaz o tiplerle
tamam da facede olan orada da var. Ne Farkı var ki? Millet orada da buluşup aldatabilir
Sen istedikten sonra evde eşinide aldatabilirsin. Orada herkesin bi kariyeri var ve kimse buna cesaret edemez.
Ay kariyer ne alaka? Öylesine yazarlar bilgi ayağına sonra sonra patlak verir vu tip şeyler. . Uckur sevdasi yer mekan dinlemiyor... kız çok çirkin ondan içim rahat ama yine de ne alaka yani? Ne gbi network hizmeti verir sana işsiz (mesleği var ama işi gücü yok sonuçta ) bunun yanında Nerede tanışıyor onu da merak ediyorum
Likedine girip bi incele istersen. Oradaki insan ne eşinin yaptığını düşündüğün nede senin gibi düşünen insanlar değil. Zaten herkes her talebi kendi ağına eklemez. Seviye farkı vardır. Özgeçmişini inceler, orada herkesin bir cv var. Bende kayıtlıyım ve 200 civarında ekli insan var. En az 20 tane ceo, 50 civarı genel müdür gibi üst düzey yönetici var.
Eşinin ve senin tahsil ve meslekleriniz nedir?
Eşim bilgisayar mühendisi ben ingilizce öğretmeniyim
O bahsettigim kız da elwktrik mühendisi ama işsiz
Oradakiler genelde özel sektör çalışanlarıdır. Kariyer net, gibi iş bulma sitesi gibidir.
İş bulmak için yardım istiyorlar, iletişim kuruyorlar. Ben oradam bir kez işe de girmiştim.
Belli zaten. Hayır kocami niye ekliyor elin o... anlamıyorum ki. Bir de türbanlı falan yani
Eşim sonuçta işveren değil ki. Kamuda çalışıyor.. faydası da dokunmaz ki =))
Referans, çevre için ekler. Ama kocanada şunu sorabilirsin? Direk ekleme yok. Davet olur ve karşı tarafda bu daveti kabül ederse ekleme olur. Kim kime davet göndermiştir ve kim kimi eklemiştir. 😂🤣🥲
Kız aşırı çirkin =)) kocamin gonderdigini sanmıyorum
Ama yine de bi desmek lazım. . Sordum ne zmn linkedin girdin diye. Bayagidir girmiyorum niye ki dedi
Ay teli falan hep ortalıkta duruyo ama
Dediğim gibi linkedinde senin düşündüğün gibi işleri hiç duymadım.
Ben erkeklere güvenmem genel olarak.. Eşim de sonucta erkek.. biraz da bugün youtube'dan aldatma hikayeleri vs dinledim belki ondan bu şüphe.. ama turbanli kızla niye takiplesiyor. Kiz çok çirkin olduğu için içim biraz rahat ama yine de gıcık oldum
O senin kıskançlığın illa altında birsey arayacaksan buyur ara bence boşa zaman geçirmiş olursun
Nasıl yakalayabilirim öyle bi şey varsa orada ya? şimdi musait olunca ara dedim.. şifre istiycem. . kendim girip görmeden rahat edemem ben
Şifre istemeye kadar gitti mi kıskançlığın bakalım. Verecekmi
Eşşek gbi verecek.. Eğer vermezse bu eve daha giremez...
Bak ya yapmaz yapmaz öyle bir hata bence
Göreceğiz 😊
Haber ver bana da 😃😃
Ne yaptın
Toplantidayiz, lütfen dedi
(Profil fotosunu kızın attım kendi linkedin hesabını attım wp'tan bu kim hayırdır diye de.. ) döncekmis bna😑 bklm ne diyecek
Senden korkulur ya
Aa o niye=)) net bir şekilde attım direkt sordum. Sinsilik desen yok yani😅
Yok yok adam yandı ya
Keşke sabırsız olmasam da sinsilik ile yapsaydim ya.. ona pişman oldum şimdi hee
Çaktırmadan deme
Niye yandı? Bi halt mi cevirmistir sence yani?
Yok ya sen varken yapabilirmi adam nefes almıyordur
İnşallah ya..
Valla yaptığım tüm fedakarlıklardan sonra da yapmasın zaten.. Ayrıca 12 yaş büyük yani.. almış ben gbi; vefakar, dobra, genç, güzel, zevkli , eğlenceli, kulturlu , yumusak huylu, cilveli öğretmen hatunu.. daha ne ister? Allahtan belasını mi ya😅
Maşallah ya nazar değmesin
Amin çok teşekkürler 🙏 sen de çok mutlu ol inşallah 😇
Konuştuk da şimdi.. yemin ediyor 1 yılı aşkın girmedim siteye diye. O kızı da tanimiyorum diyor. Faceim bile yok diyor. Güven lütfen dedi ve yemin etti. Şifremi bile unuttum ama istersen bulup iptal edelim dedi. İnandırıcı geldi. Daha girme o siteye de dedim. Zaten girmiyorum ama işim düşecek olsa da girmem tamam dedi.
Velhasıl happy end😂 ay kalbimden bir taş düştü
Eşinde sende cok iyisiniz nazar değmesin benim eşimde o konularda güvenir bana
Ben guvenemiyorum artık kimseye ya. İyi niyetimi kaybedeli çok oldu..
Her neyse, eşinin sana güvenmesi çok güzel sakın kırma =)) mutluluklar size de 😇
Sen neden güvenmiyon peki ne oldu
Asagida bir üyeye yazdım. Okeyn adlı üyeye yaptığım yorumlari okursan.. (çok uzun oldugu icin tekrar yazamiyorum)
Kusaca; yakın arkadaşim olarak gördüğüm biri yüzünden yani
Sen takılma başka şeylere boşver eşin yapmaz
Yok şu an çok relaxlestim yani 😅 iyiyim konuştuktan sonra..
Neyse ben bi markete ugrayayim geç olmadan 😅Teşekkürler görüş için, iyi aksamlar😇
Sagolasın kolay gelsin sanada hayırlı akşamlar