ZeynepNihal | Aşk İlişkileri konusunda 697 görüş paylaştı.
Bilge
6 gü
Bir arkadaşım, diğer bir arkadaşım için, '' o kızla beni yanyana nasıl düşünebilirsin, asla böyle birşey mümkün değil, '' demişti. Şimdi evliler, bir de kızları var. Ben de şimdiki eşim için '' Onunla asla evlenmem, kapandı o defter. '' demiştim. Şimdi evliyiz.
1|0
0|0
Soran
6 gü
Aha büyük konuşmaya bak, Allahım benimkide böyle olsun nolur
Birkaç yıl sonra, ya keşke dönmeseydi diyeceksin, ya da keşke kabul etmeseydim. Çünkü ikinizin de karakteri değişmedi, yine beraber olsanız yine aynı sorunları yaşayacaksınız.
Seni bir daha sever hatta eskisinden bile çok sever belki ya da sana bunu söyleme sebebi her neyse daha beteri çıkar karşısına büyük lokma ye büyük konuşma derler
Benim eski sevgilim seni bir daha asla hiçbir yerde görmek adını bile duymak istemiyorum demişti şu an askerde her gün konuşuyoruz
Soran
6 gü
Oha benimkide böyle seni birdaha sevmem hayatımdan cikan insanı ben birdaha hayatima almam istemiyorum seni tiksiniyorum senden nefret ediyorum öl Çok yaşa umrumdamı dedi bende istemiyorum ailemde istemiyor dedi, seni birdaha asla sevmem dedi neolur yasasin benimkide ama şu an sevgilisi var 4 ay olucak ve bakiyorum sürekli kavga ediyorlar😓
Benimkinin de sevgilisi var ama sevgilisinin varlığıyla yokluğu belli değil ben haber alamadığım günler geceleri gözüme uyku girmiyor ama hanımefendinin umrunda değil onunla ilgilenen konuşan benim sıkıntısını derdini sevgilisi değil ben biliyorum
Hepsini Göster Daha Az Göster
Soran
6 gü
Madem öyle neden o kızdan ayrilmiyorda sana gelmiyorki
Bu kizda öyle biz sevgilyken 7/24 konusurduk bu kizla bakıyorum gündüz yok geceleri bir tek, yazdim 1 ocakta geri dönüş yapmadi bende bir daha yazmadim :/
Valla agacım biz ayrıldık 1 ay sonra bu kızla sevgili oldu ondan sonra 9 ay boyunca konuşmadık ben dayanamadım yine konuştuk aramız düzeldi falan 4 ay çok iyiydi aramız sonra yine kavga ettik bana aynı seninkinin söylediklerini söyledi 4 ay daha konulmadık en son askere gitmeden önce ben dayanamadım dedim yemişim gururunu içimdeki her şeyi anlattım seni görmeden seninle konulamadna yapamıyorum dedim ve şu an konuşuyoruz eğer seninkisi bir hırssa vazgeç ama eğer seviyorsan aşıksan aşkta gurur olmaz içinden geleni yap
Tabi onun nasıl bir insan olduğunu bilemiyorum sevgilisiyle de aralarının iyi olmadığını bildiğim için rahat rahat yazdım bana da cevap vermediği çok zaman oldu ben sürekli yazdım sürekli
Soran
6 gü
Bende yazdim ama bana evine gelecem ailene söyleyecem rahat birak beni dedi nasil yazayimki ben surekli😂
Gizli Üye
6 gü
Buyuk konustugu ne varsa gerceklesir
1|0
0|0
Soran
6 gü
İnşallah😥
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Eski sevgilim çok büyük konuştu seni birdaha asla sevmem, hayatıma almam bir daha diye, büyük konuşup yaşayan var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
21Şimdi evliler, bir de kızları var.
Ben de şimdiki eşim için '' Onunla asla evlenmem, kapandı o defter. '' demiştim. Şimdi evliyiz.
Aha büyük konuşmaya bak, Allahım benimkide böyle olsun nolur
Ama iyi mi oldu, kötü mü oldu hiçbir fikrim yok.
Sen yine de ısrarla isteme bazı şeyleri.
Mutsuzmusun eşinle😥
Mutsuzluk değil de, bazen acaba diyorum. Yani büyük konuşmasaydım bambaşka bir hayatım olabilir miydi, kendimi bu duruma ben mi soktum falan diye.
Biliyorum ben onunla evlenmsem beni mutsuz eder ama geri dönsün istiyorum sadece😥
Birkaç yıl sonra, ya keşke dönmeseydi diyeceksin, ya da keşke kabul etmeseydim.
Çünkü ikinizin de karakteri değişmedi, yine beraber olsanız yine aynı sorunları yaşayacaksınız.
Hayır ben degisirim degistimde ama o istemedi
En büyük hatayı orda yapıyoruz zaten. Nasılsa değişti yine değişir diye istekleri sürekli değişiyor ve artıyor.
Benim eski sevgilim seni bir daha asla hiçbir yerde görmek adını bile duymak istemiyorum demişti şu an askerde her gün konuşuyoruz
Oha benimkide böyle seni birdaha sevmem hayatımdan cikan insanı ben birdaha hayatima almam istemiyorum seni tiksiniyorum senden nefret ediyorum öl Çok yaşa umrumdamı dedi bende istemiyorum ailemde istemiyor dedi, seni birdaha asla sevmem dedi neolur yasasin benimkide ama şu an sevgilisi var 4 ay olucak ve bakiyorum sürekli kavga ediyorlar😓
Benimkinin de sevgilisi var ama sevgilisinin varlığıyla yokluğu belli değil ben haber alamadığım günler geceleri gözüme uyku girmiyor ama hanımefendinin umrunda değil onunla ilgilenen konuşan benim sıkıntısını derdini sevgilisi değil ben biliyorum
Madem öyle neden o kızdan ayrilmiyorda sana gelmiyorki
Çook derin mevzular
Bu kizda öyle biz sevgilyken 7/24 konusurduk bu kizla bakıyorum gündüz yok geceleri bir tek, yazdim 1 ocakta geri dönüş yapmadi bende bir daha yazmadim :/
Valla agacım biz ayrıldık 1 ay sonra bu kızla sevgili oldu ondan sonra 9 ay boyunca konuşmadık ben dayanamadım yine konuştuk aramız düzeldi falan 4 ay çok iyiydi aramız sonra yine kavga ettik bana aynı seninkinin söylediklerini söyledi 4 ay daha konulmadık en son askere gitmeden önce ben dayanamadım dedim yemişim gururunu içimdeki her şeyi anlattım seni görmeden seninle konulamadna yapamıyorum dedim ve şu an konuşuyoruz eğer seninkisi bir hırssa vazgeç ama eğer seviyorsan aşıksan aşkta gurur olmaz içinden geleni yap
Tüm bu süreçte de sevgilisi var bu arada ama işte önceden de 2 günde bir günaydın günaydın iyi geceler iyi gecelerden ibaretti tüm konuşmaları
şu an yazmam çünkü en 2.5 ay önce seninle evlenmediğime sukrediyorum dedi yazamamki kizdan ayrilirsa yazacağım ama 😥
İste yilbasinda attim bide mesaj geri donmedi cevap vermedi bende sey etmedim kizdan ayrilsinda
Ha bizimkiler konusuyor buluşuyor arada ya sizinki gibi değil
Tabi onun nasıl bir insan olduğunu bilemiyorum sevgilisiyle de aralarının iyi olmadığını bildiğim için rahat rahat yazdım bana da cevap vermediği çok zaman oldu ben sürekli yazdım sürekli
Bende yazdim ama bana evine gelecem ailene söyleyecem rahat birak beni dedi nasil yazayimki ben surekli😂
İnşallah😥