Dün görmüştüm bu soruyu ama evet cevaplayım. Bizden beklentin şu cevaptır. “Senden hoşlanıyor.” Ama bu cevap ihtimaldir. Ben arkadaşıma da hesap sorduğumu bilirim. Sadece senin iyiliğin için hesap soruyor olabilir. Ya da yapılan hatayı daha önce çok görmüş ve yaşamıştır. Yine hesap sorabilir. Sinirli yapıdadır. Hesap sorabilir. Samimiyet görmüştür hesap sorabilir. Gerçekler ihtimallerden oluşur. Anı yaşayan sadece sensin bize istediğin cevabı vermemiz için yazdın sadece. Ama burada insanlar yaşadığını yaşamaz , gördüğünü görmez öyle yorum yapar. İçgüdülerin , hislerin bir erkekten 10 kez daha güçlüdür bir kadın olarak. Bunun cevabını sen vermelisin diyorum
1|0
0|0
Soran
3 gü
Storiye arkadaşımın apartmanının önündeki kapıda foti çekilmiştim onu koydum. yanıt olarak ‘burası sizin değil 🤨’ yazmış. ben de evet değil dedim görüldü yapmış
Sosyal medya üzerinden insan ilişkilerini yorumlamak tarzım değil. Ama alınganlık yaptığı ortada. Hoşlanma ihtimali var ama hala diğer ihtimalleri elemez bu olan
Haberinin olması gerekti kanısına kapılmış olsa gerek. Aslında bu bi yerde kıskançlıktır ama ilgini kıskanmakta olabilir. En yakın arkadaşım bir kız ve bende ona bunu yapıyordum aramız biraz bozulana kadar
Soran
3 gü
Çok uzun mevzu aslında. askere gitti geldi gitmeden önce de sonrasında da evlilikle ilgili konuşuyordu sürekli şu arkadaşım evlendi şöyle böyle bak işte insanlar evleniyo falan tarzı. Bayramda beni görmüş telefon etti ailesiyle tanıştırcaktı çağırdı gitmedim. Adı konulmadığı için. Durum bu
Soran
3 gü
Askerden geldikten sonra da sınav başvurusu yapcaktık kimliğimle işim bitti eline aldı kimliği sarılır gibi yaptı bu bende dursun dedi
Direk şansını denesene? Mesela cesaretlendirmen gerekebilir bazıları böyledir. Arap atı gibi sonradan konuşur. Başka birisiyle konuşuyor gibi yap. Ondan bahset belki bu onu açar ama fazla abartmaman gerekebilir
34Beyoğlu | Aşk İlişkileri konusunda 504 görüş paylaştı.
Xper 6
2 gü
Kiz erkegin sevdigidir belki sevdigini sorgulamak sevgili olmayi gerektirmez ki gonul bunu kabullendirmez kendine ya da , ama kurallarina gore oynanmayan oyun gibi diyelim
0|0
0|0
Soran
2 gü
Storiye arkadaşımın apartmanının önündeki kapıda foti çekilmiştim onu koydum. yanıt olarak ‘burası sizin değil 🤨’ yazmış. ben de evet değil dedim görüldü yapmış
kakilakuku | Aşk İlişkileri konusunda 11,9b görüş paylaştı.
Master
2 gü
Uzaktan sahıplenmıstırn
0|0
0|0
Soran
2 gü
sedomania | Aşk İlişkileri konusunda 7,6b görüş paylaştı.
Master
3 gü
ona karşı bir şeyler hissediyordur.
0|0
0|0
Soran
3 gü
RecepErL | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Xper 7
3 gü
İlgi duyuyordur belki
0|0
0|0
Soran
3 gü
justimagineittx | Aşk İlişkileri konusunda 793 görüş paylaştı.
Board_Tennis | Aşk İlişkileri konusunda 8,2b görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
26Storiye arkadaşımın apartmanının önündeki kapıda foti çekilmiştim onu koydum. yanıt olarak ‘burası sizin değil 🤨’ yazmış. ben de evet değil dedim görüldü yapmış
Sosyal medya üzerinden insan ilişkilerini yorumlamak tarzım değil. Ama alınganlık yaptığı ortada. Hoşlanma ihtimali var ama hala diğer ihtimalleri elemez bu olan
Ne gibi bir alınganlık yapmış
Haberinin olması gerekti kanısına kapılmış olsa gerek. Aslında bu bi yerde kıskançlıktır ama ilgini kıskanmakta olabilir. En yakın arkadaşım bir kız ve bende ona bunu yapıyordum aramız biraz bozulana kadar
Çok uzun mevzu aslında. askere gitti geldi gitmeden önce de sonrasında da evlilikle ilgili konuşuyordu sürekli şu arkadaşım evlendi şöyle böyle bak işte insanlar evleniyo falan tarzı. Bayramda beni görmüş telefon etti ailesiyle tanıştırcaktı çağırdı gitmedim. Adı konulmadığı için. Durum bu
Askerden geldikten sonra da sınav başvurusu yapcaktık kimliğimle işim bitti eline aldı kimliği sarılır gibi yaptı bu bende dursun dedi
Direk şansını denesene? Mesela cesaretlendirmen gerekebilir bazıları böyledir. Arap atı gibi sonradan konuşur. Başka birisiyle konuşuyor gibi yap. Ondan bahset belki bu onu açar ama fazla abartmaman gerekebilir