o gün biriyle konuştum telefonda tanıştık falan fotomu istedi atmak istemiyordum şey dedi bana senin şehrine geldiğimde soluk sesinden mi tanıyacam seni bu kötü bişey mi anlamadım ya
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
21instagram hesabımı istedi güvenip vermedim zaten vermek istedim ama veremedim verememde
Verme zaten. Kaç yaşındasın ve nerden tanıştın?
23 yaşındayım bir uygulamadan yine anonim olarak
Tahmin ettiğim bir site o zaman. O tarz yerlerden insanlarla buluşulmaz güvenilmez. Oradaki hiç kimseye kişisel bir bilgini vermemen lazım değil fotoğraflarını atmak. Çok küçük de değilsin her gün çıkan haberleri görüyorsundur. O tarz sitelerde belli bir prensibin olması lazım kimseyle görüşmemek gibi.
ya zaten can sıkıntısından girip takıldığım bir yer ismimi bile yanlış söylüyorum zaten gerçek hayatta bile kimseye güvenmiyorum orda mı güvenicem az kazık yemedim olsun o kadar
Aynı sebeple aynı uygulamayı kullandım tamamen aynı düşüncede. Prensibimdi kimseyle tanışmıyordum sonra gerçekten arkadaşım olabilecek biriyle tanıştım birkaç ayımı bana zehir etti ki o kişi de o siteden çıkabilecek en güvenilir insandı muhtemelen düşün ona rağmen. Yani benden sana tavsiye ne fotoğraf at ne başka bir şey. Atmak istemiyorum de geç çok ısrar ederse engelle kaç bin insan var orda.
neyi zehir etti sana tehdit falan mı etti? kullandığın uygulama b ile mi başlıyor?
Yok hayır farklı bir uygulama sanırım o bahsettiğini duymadım muhtemelen. Tehdit filan etmedi de gerçekten güzel kazık attı. Ve bu sanal ortamdan başıma gelebilecek en hafif şeydir muhtemelen.
çok özel değilse anlatır mısın lütfen merak ettimde çünkü
Biraz özel :(
anladım canım sağol
anlamadım ya
yani amacı farklıda sana kıbar davranmıs sonra foto atmıyınca sınırlenıp sana o sozu solemesı gıbı altbılıncınden gercek kişiliği çıkmıs gıbı
anladım soluk ses normalde kötü bir özellik yani?
bıraz sessız mı konusuyosun yanı bıraz pasıf gıbı mı?
evet öyle kısık sesle konuşurum hep konuşmalarda daha çok dinleyen tarafım hep kendisi konu açıyordu falan
mal erkekler yuzune soleyemez ama arkandan konusur salla o herıfı pek karakterlı bıseye benzemıyor sen kadınsın anlamassın ama bız erkekler daha ıyı anlarız kalıtelı klas bısey degıl
neyi anlamamışm tam olarak arkamdan ne konuşur yani? sadece tanıştık telefonda o kadar ne sallayabilir arkamdan
hayır bu sessız konusmanı orda burada yargılayarak anlatabılır ama anlamadıgı sey sende dişil enerjının yogun akması anladıgım kadarıyla herkese kolayca hayır dıyebılen bırı degılsın onay ıhtıyacın dıger ınsanlara gore daha cok uyumlu olarak sevılmeye cocukluta calısmısın
sessiz konuşma nedenim utangaç ve içine kapanık olduğumdan bunun neyini orda burda konuşsun ki
hayır deme konusunda öyle değilim istediğim zamanda hayır derim yani
neyse kendını fazla kaptırma o cocuga, bır hayatın var tek atışın tek mermin karavanaya gitmesin
tek atışı aşık olmak için diyorsanız o mermi daha önce yanlış yere saplandı zaten
tek atışı hayatın tadını cıkarmak dıyorum, yasın kackı acılı bır ask yasadım dıyorsn
23 yaşındayım
ama bu cocukla yenıden bır acıya kosabılırdın erkekler kelımelerınde davranıslarında defalarca kısılıklerını verırler ama sız sevılmeye okadar takıntılısınızkı hıcbırseyı goremıyorunuz ne demıstı soluk sesınden mı tanıyacagım
bence senin psikolojin benimkinden de beter
neyse iyi günler
güle güle
kötü bişey mi dedi yani