Beni yaklaşık 6 ay önce reddeden çocukla arkadaş kalmaya karar verdik her gün konuşuyoruz ama ben ne zaman başka bir erkekten bahsetsem bu erkek arkadaşım olsa bile bana görüldü atıyor neden sizce
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
32İkincisi egosu kiriliyordur. Yani senin bir tek kendini sevecegini ve hayatindaki tek erkegin kendini olacagini düşünüyordur. Sen böyle baska erkekler deyincede dogal olarak egosu oksanmak yerine tam aksi kırılıyor.
Şu an yapman gereken aranizdaki bu duruma iliskiye ya da arkadaşlığa her neyse 3. bir kisi gözüyle tarafsizca bakmak. Eger ilki gibiyse konuşmaya devam et yani arkadasligina ama ikinci gibiyse bence bosver yani ikinizde zamanla birbirinizi kirarsiniz.
Olmamasının başka sebepleri vardı
Ben sana en gerçekçi olan sebebi söyledim. Ayrıca senin onunla olan görüşmen o başka bir kız ile flört etmeye ve sevgili olmaya başlayana kadar sonra onun hayatında yavaşça kopup gideceksin zaten.
İyi de şu an arkadaşız neden görüşmemiz bitsin
O sadece şu an duygusal boşluğunu seninle dolduruyor. Normal bir arkadaş her gün görüşür mü 6 ay boyunca?
Benim her gün konuştuğum arkadaşlarım da var
Peki o zaman neden sen başka erkeklerden bahsedince görüldü atıyor? Normal arkadaşım olsa aklı başında düzgünce konuşur elinden gelen bir şey varsa da yardımcı olur.
Bak bu çocuk veya adam hakkında düşüncelerimi söyledim sana yukarıda ve öyle olduğunu (haklı olduğumu) da göreceksin zaten.
Gerçekten çok yoruluyorum kızlar size laf anlatmaktan. 😓
Konuşmayı mı kesemeliyim yani
Bak iyi dinle beni. Sen bu çocuğa duygularını açmışsın doğru mu? ama bizim erkeklerimiz nasıl? Bir kız gelip kendisine duygusal yaklaştı mı hemen totosu kalkar kızı gözünde sıradan basit görür.(ki bu çocukta sana şu an bu gözle bakıyor.) İspatı ne dersen? Sana görüldü atıp cevap vermeye tenezzül dahi etmemesi gösteriyor zaten. Gerçekten seni arkadaş olarak dahi biraz demeyeceğim yanlış olur ama önemsemis olsaydı sen orada telefon başında cevap beklerken seni sallamamazlık yapamazdı!..
Böyle senin gibi duygularını ifade eden kadınların böyle kişiliksiz erkeklerin yanında değeri olmuyor malesef..
Peki sen ne yapacaksın?
Klasik ama çok cok dogru bir söz var ben bunu hayatım da çok defa gözlemleyerek tecrübe ettim.
"Kaçan kovalanır..."
Evet ne yazık ki çok doğru bir söz..
Ben sana iletişimi kes demek istemiyorum çünkü bu o çocuğun gözünden kız tribi vs. diye seni hafife alabilir ki bunu istemem.
Senin yapman gereken ise;
O ne kadar iletişim kuruyorsa sende onun bir tık altı olacak şekilde ona mesaj veya konuşma olarak cevap ver. Geç mi yazıyor hiç cevap yazma görüldü mü atıyor neden böyle yaptın diye dahi sorma!
Yani umursama salla geç.. zaten kabul etmemiş seni reddetmiş. Zaten seni cepte görüyor böyle kişilikte olan bir insanın boş zamanlarını dolduran onun gözünde sıradan bir kadın olmaktan çık ve kurtul artık lütfen...
ve son olarak aynaya bak ve kendinin farkında ol kimseyi de gözünde büyütme!
Hiç kimse senden daha önemli ve değerli değil...
Sen bir kadınsın kurban olsun senin o saf güzel kalbine, sevgine...✨
Çok teşekkür ederim
Bak şu konuşma metninin tamamını SS al ve tekrar tekrar anlayarak oku. İnan bana boş ve emin olmadığım bir konuda konuşan bir adam olmadım hiç bir zaman.
Üzülmeni istemiyorum.
Rica ederim hoşçakal.
merhaba ordamısınız
@pilelietek59 evet
size nasıl ulaşırım
ordamısın
@pilelietek59 Takip ata bilirsin
xperim yok yazamıyorum sana fake hesabın var mı
inst
@pilelietek59 yok
nedenki
ordamısınnnn
@pilelietek59 burdayım
instagramdan görüşsek olmazmı xperim yok maalesef 😔
@pilelietek59 Facebook kulanıyorum insta degil
faecebpok yok maalesef
instagram açamazmısın
@pilelietek59 yaa açamam iksper olunca konuşuruz
Facebook ver
ben açıyorum Facebook
@pilelietek59 sen bilirsin
facebbokunu yaz
ordamısın facebok verirmisin
ordamısın neden cevap vermiyorsun
@pilelietek59 demiz yıldız arkası dönük bir profil olucak ya da deniz fotoğrafı şehir Ankara
ama sen nişanlısın
deniz fotoğrafı var
@pilelietek59 o evet
yazdım sana
Dmden
@pilelietek59 bir şey gelmedi doğru attığına emin misin
Nişanlı değilim
ewet
Yanlış kişiye atmışsın
sen bul pileli etek ağaç ev var profil resminde
@pilelietek59 adın ne
Tamam