Eski flörtüm beni eve atmak istemişti birşeyler yaşamak istedi ben de reddettim. dışarda bile görüşmeyi kabul etmedi benle. Sonra ben resti çektim numaramı sil dedim beni neden oyaladın falan dedim. Silmemis hala. İnstadan geri eklesem ne düşünür pişman oldum yedekte dursun istiyorum.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
85Haklısın da o beni yedekte tuttu duygularımla oynadı benyapınca neden kötü olayımki artık emin ol iyi niyetle biryere varılmıyor
Evet zamanında o sorsaydı yedekte tutayım mı diye ona da hayır derdik. Unutup önüne bakmalısın
Girmek istemiyorum ama onu oyalamak istiyorum bi akıl taktik ver ya ona umut verip ekmek istiyorum kendi yaptigi gibi
he ozaman şunu yap bi otel söyle gidip lobide beklesin bi 30 dk 1 saat beklesin
Çok net oldu sağol dncjdjd
evet böyle yap ve asla kendini kullandırtma itlere ya kızlara nasıl böyle davrandıklarını anlamıyorum ben sevgilimi el üstünde tutarım sırf o yorulmasın diye ya
Valla o beni yedekte tutarken iyi. O kadar iyi düşünmemek lazım
Eklersem onu mu düşünür yani anladim
evet. eve gelmek istiyor der.
Dbxjdjdjdjdjdj
Niye ya ne yapayım ben de evine gidecem demiyorum ki belki ilerde fikri değişir ilişki ister değerimi anlar diye düşündüm
kardeşim niyeti baştan böyle olan biri sonradan değiştirir mi saf olma lütfen
Niye Yazık o benle oynarken iyiydi biraz da ben oynamak istiyorum her zaman iyi davraniş sergiledim iyi düşündüm ama iyi niyetli olsam da kazık yiyen ekilen ben oldum yedekte tuttu
Yine kazık yiyen sen olacaksın yanlış sular bunlar böyle mi alcan yedekte tutulmanın intikamını
Bak şöyle ben onu ekleyince vereceğimi düşünecek falan ben de yüz vermicem bu sefer bana yazarsa da onu ekecem falan planlarım var
Negse bakalim sağol