Mesela online dersteyiz heyecanlanıyor eli saçına çenesine gidiyor elini çok kullanıyor. Her defa farklı bir giyimde.1 keresinde ben konuşurken salakca sırıtarak gülmüştü. Ve gözü hep başka yerlerde ara sıra ekrana bakıyor ve bana baktığını anlayamıyorum. Bazen kekeliyor. Mesela dün ilk kez ismimi çekti 4 aydır aynı ortamdayız ama hiç konuşmadık.(Çekingenlik var)
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
31Yani heyecanlı ve bazı bi kaç belirtiler var ama.. Ne biliyim olamaz mı? Tabiiki de sadece gülümsemek değil
Bilemem tanıyan sensin. Ama çok açık belirtiler görmeyip ikilemde kalıyorsan hoşlandığını düşünmek daha sonra seni hayal kırıklığına uğratabilir.
O dediğin büyük belirtiler ne ola bilir mesela yardımcı olur musun çünkü ben çok anlamiyorum
Ben de çok anlamam ama bir sözü, bir tavrı senin aklına kesin benden hoşlanıyor düşüncesini getiriyorsa o açık belirtidir bana göre
Evet o düşünce bana çok geldi 2 3 defa ama artık gelmiyor.. Bilemem belkide ders online diye. Hep etrafa bakıyor heyecanlıı hareketlii
Haklısın online olduğundan öyle hissetmiş olabilirsin. Belki de sorulacak sorular yüzünden heyecanlanıyor veya topluluk içinde olduğundan dolayı. Zamanla daha iyi anlarsın hoşlanıp hoşlanmadığını
Nerden bildin
Vahiy indi
Ne? Anlamadım
Nerden anladın ki
Analtıklarindann
Bence yeterli değil ama.4 ay oldu nedem açılmıyor ve ya yazmıyor ki
Bazi erkekler öyledir senden bekliyor olabilir benim eski sevgilmde öyleydi
Hmm. Ben yeteri kadar yakınlık kurmaya çalışıyorum. Bu ama çox garip ilk defa ismimi ağzından duydum çok ta büyük bir şey olmasa da beni mutlu etti :) Ama yine anlayamıyorum. Dersler online şimdi sonra bit birimizi görücez nasıl anlıycam anlaya bilirim sence?
Tabiki de bence online ders bitsin konuaska gibi
Olmaz ki ama
nesi olmuyor
kadın daima insiyatif sahibidir
O yürek bende yok ama..
oyle olduğunu sanmıyorum
yürekli olmasan
burda sormazdın..
önemsiyorsun onu..
Çok.. ama o da beni önemsiyor mu bilemem..
Yazacak yürek yok
denk misiniz önce
o çokk önemli
aana belki cesaret weririrm
Evet dengiz. İkimizde çekingeniz hatta.
Diğer sorulara bakar mısın lütfen onlara verdiğim cevaba.
diğer yorumlar mı
Özelden yazar mısın bana lütfen