Bi ilişkim var internetten tanıştık 3 ay oldu fakat sevgilim buluşalım demiyor ya da aramıyor ben dediğimde ne zaman yavrum demişti konuşuruz dedim cinsellik konuşmuyoruz açmıyor ya da nude gibi şeylerde istemiyor ayrılmak istedim bi sebepten dolayı iki kez istedim ilk gitmek istiyorsun gidebilirsin seni zorla yanımda tutamam dedi sonra bu şekilde seviyorum seni dedi ayrılmadık ikinci kez ayrılalım dedim nereye ayrılıyosun gel buraya dedi sonra ben neden istediğimi söyledim bilmiyorum ama kararına saygı duyarım dedi sonra gerçekten istiyomusun bunu falan dedi bende bilmiyorum dedim sonra ne karar verdin benlemisin dedi ayrılmadık ertesi gün bu sefer gerçekten ayrılmak istiyorum dedim bugün olmaz hadi işine diye ses attı kızdım çok kırıldım sonra bana önceden böyle bişey yaşadım sinirlendiğim için dedim gidiceksin çünkü sende biliyorum falan dedi konuşmadım bi kaç gün aradı bir kez yazdı sonra ben yazdım yine iki kez aradı açmadım dün de barıştık hep seviyorum diyor ha birde geç yazıyor?
Güncellemeler:
8 gü
Bugün olmaz hadi işine dedi orayı yanlış yazmışım *
8 gü
Bugün olmaz s***ük dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
11Evet aynı şehir
Ben sevdiğim için herşeye baştan başlayalım dedim ama sence seviyor mu arkadaşım seviyor değerini bilmiyor demişti ama
Valla sevdiğinden de tam emin olamadım, bence o da duygularından tam emin değil. Sana karşı bir şeyler hissediyor ama çabalamıypr sonuçta. Gerçekten sevse seninle buluşmak da isterdi, seni karşısında görmek isterdi yani.
Hep gerçekten seviyorum diyor ama aramıyor buluşalım da demiyor
Dün konuştuğumuzda bana sen sevmiyosun ya bu kadar özlettirmezdin kendini dedi
Bence çok saçma yani buluşmaması, aramaması. Acaba hayatında bir başkası olabilir mi? Seni yedek tutuyor olabilir, bunu bir kontrol etmen lazım bir şekil. Buluşalım falan diyor musun sen sık sık
Yok demiyorum bi kez dedim ne zaman dedi konuşuruz onu dedim kaynadı sonra arada biz 2 ay arkadaş gibi konuşuyorduk oda doğru insanı arıyorum falan diyodu numara mı istedi hep ben vermedim sonra bidaha istedi verdim en son wpye geçtik sonra ordan bi süre konuştuk sevgili olduk o lafı dedikten sonra ben cevap vermedim mesajlarına yazdı sonra wpden aradı bi kez sonra yazmadı en son ben yazdım ordan yine aradı sonra normalden aradı cevap vermiyosun dedi
Ben bir kez buluşalım dedim sonra o ben cevap vermiyorum diye ben konuşmak istedim aradım sen konuşmak istemedin belliki olsun ya canın sağolsun falan dedi sonra tartıştık bidaha işte yalan söylüyosun bana falan dedim sonra ara konuşalım dedi ben de babam var olmaz dedim
Çok karışık bir durum. Dediğim gibi seni yedekte tutuyor olabilir. Hareketleri çok anlamsız çünkü. Kişiliği de biraz garip geldi yani sanki insanın vicdanına da oynuyo gibi
Komik mi
Komik😒
Git işine
Ok