-One diyo? -Sanırım şunu demek istiyor, Sizce bir erkek bir inat uğruna gidip başkasıyla evlenir mi diyor, -Vay canına demek öyle diyor öyle mi, -Aynen de öyle efendim, sence ne cvp vermeliyiz? -Valla verilecek cvp çok açık, yani sen ben ve diğer ortaklarımız bu şeylerden uzağız. -Peki ya kadınlar hakkında ne düşünüyorsun? -Ne yazıkki bir inat uğruna başkasıyla evlenme onlarda çok sık rastlanıyor. -Peki sence neden böyle oluyor? -Valla herkes bunu bilir ki kadınlar ay da 30 teklif alıyorsa, erkekler ay da 1 teklif alıyor, ve genelde erkeklere teklif eden kızlar çirkin ya da sevimsiz oluyor, kadınlarda altarnatif olduğu için aralarında beğenecekleri kişiler çıkıyor. -Yani buda onları bir inat uğruna evlenmesini mümkün kılıyor. -Anladım efendim gayet net ve açıklayıcı cvp oldu...
1|0
0|0
Rakı_balıkkkk | Aşk İlişkileri konusunda 4b görüş paylaştı.
Guru
2 gü
sırf kadını kendine muhtaç etmek için çocuk yapanlarda var. saplantı haline getirip kadının duyguları ile oynayan binlerce erkek var
0|0
0|0
DrKaptan | Aşk İlişkileri konusunda 437 görüş paylaştı.
Bilge
2 gü
Mümkün değil ya. İnat uğruna sevmediğim biriyle evlendim tamam bir de üzerine ondan çocuk mu yapayacağım. Mis gibi yalan böyle olaylar hiç inanmayın.
0|0
0|0
Zevahir06 | Aşk İlişkileri konusunda 403 görüş paylaştı.
Xper 6
2 gü
İnat uğruna bir hayat inşa edilmez.. inşa edilse bile o hayat kendi başlarına çöker...
0|0
0|0
ElitKişilikk | Aşk İlişkileri konusunda 50 görüş paylaştı.
Xper 1
2 gü
Gerçekten saçmalık. Hele çocuk kısmı. Bi arkadaşımın eşinin eski sevgilisi tamamen inanmıştı buna. Adam evlendi çocuğu oldu çok mutlular görüyoruz. Kız inanmıyordu bi türlü. Ben mümkün olduğunu pek düşünmüyorum
0|0
0|0
Gizli Üye
2 gü
Ne inadi ya Seni kullandi isi bitti Sonrada gitti baskasiyla evlendi. Kendini bosa teselli edip durma yani
0|0
0|0
RealistPasa | Aşk İlişkileri konusunda 149 görüş paylaştı.
Xper 5
2 gü
Ben inat uğruna hicbirsey yapmam ya vazgecmisimdir ya da sevmisimdir
0|0
0|0
Gizli Üye
2 gü
İnat uğruna evlenen erkeğe ben karaktersiz derim, saçma işler, hayır yani ne halt yiyorsan ye de , evlendiği kişiye üzülürüm.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
312-Sanırım şunu demek istiyor, Sizce bir erkek bir inat uğruna gidip başkasıyla evlenir mi diyor,
-Vay canına demek öyle diyor öyle mi,
-Aynen de öyle efendim, sence ne cvp vermeliyiz?
-Valla verilecek cvp çok açık, yani sen ben ve diğer ortaklarımız bu şeylerden uzağız.
-Peki ya kadınlar hakkında ne düşünüyorsun?
-Ne yazıkki bir inat uğruna başkasıyla evlenme onlarda çok sık rastlanıyor.
-Peki sence neden böyle oluyor?
-Valla herkes bunu bilir ki kadınlar ay da 30 teklif alıyorsa, erkekler ay da 1 teklif alıyor, ve genelde erkeklere teklif eden kızlar çirkin ya da sevimsiz oluyor,
kadınlarda altarnatif olduğu için aralarında beğenecekleri kişiler çıkıyor.
-Yani buda onları bir inat uğruna evlenmesini mümkün kılıyor.
-Anladım efendim gayet net ve açıklayıcı cvp oldu...
Ben mümkün olduğunu pek düşünmüyorum
Seni kullandi isi bitti
Sonrada gitti baskasiyla evlendi. Kendini bosa teselli edip durma yani