TC-Hiper | Aşk İlişkileri konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Yoda
9 gü
Seni gerçekten seven birini bulmadan geçmez. Öyle birisini bulmak da samanlıkta iğne aramak gibi bir şey. Bak...
Zaman zaman ben de yaşıyorum bu isteği ama geçici çözüm yolları var. En klasiği, başka ilgi alanlarına odaklanıp durumu kafana bile takmayacak şeyler yapmak. Geçici süreli ama etkili bir çözüm. Bunu rutin olarak uygulamak iyi olabilir. Böylece durumu dengeye oturtursun.
1|0
0|0
Rakı_balıkkkk | Aşk İlişkileri konusunda 4,2b görüş paylaştı.
Guru
9 gü
Her tanıdığın bedene ciddi hayaller yükleme ilk önce tani sonra ilişkinin adını koy.. Ve bu ilgi sevgi zaafını asla belli etme. Ilk tanıştığın ve neler seversin diye soran birine madde madde sayma. Tanımak istiyorsan zamanla kendin tani diyerek cevap ver. Madde madde saymazsan karşı taraf seni etkilemek için rol yapma ihtimalini egale etmiş olursun
1|0
0|0
Musaozbay2 | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Yoda
9 gü
Merhabalar.Öncelikle deli gibi seven insanların eşlerine sevgililerine neler yaptıklarını biliyoruz. Normal sevsin yeter taraftarıyım. Bu yaşadığınız durum sosyalleşmekten geçiyor tamamen insanlara kendinizi açmanız gerekiyor.
1|0
0|0
Gizli Üye
9 gü
Benimde buna ihtiyacim var ilk basta gercek sevgi karsilikli devami gelecektir nasil olsa tanisirsak iyi olacaktir😅
0|0
0|0
umutlu01 | Aşk İlişkileri konusunda 561 görüş paylaştı.
Yoda
9 gü
Fiziğin güzel ise seni deli gibi isteyen aşık olan çok olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
113Zaman zaman ben de yaşıyorum bu isteği ama geçici çözüm yolları var. En klasiği, başka ilgi alanlarına odaklanıp durumu kafana bile takmayacak şeyler yapmak. Geçici süreli ama etkili bir çözüm. Bunu rutin olarak uygulamak iyi olabilir. Böylece durumu dengeye oturtursun.
Hic kimseyle görüşmüyorum ki
Hım o zaman sosyalleşmen lazım
birazdan hem sevgi hemde cinsel olarak doyurmak isteyen çok olur kolay gelsin )