Musluman kadinlarin bazilarinin bas ortusunu birakmasi gerektigini dusunuyor musunuz?

- Kapaliliginda bi şerefi var açıklığında ama kapılılik böyle olmaz dinimize göre böyle değil kadın erkeği için suslenir baskalari için değil0|01|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
35- Kimseyi giyinişi makyajı tarzıyla yargılamam, konuşmam, umurumda olmaz ama fotoğraf nerden baksan itici gözüküyor0|00|1
- Bırakmadın da hak ettiği gibi düzeltmesi lazım ayrıca sadece sorun o değil vücut halkaları aşırı belli hatta iç çamaşırları bile belli0|00|0
- Gizli Üye5 güMüslüman erkeğin hepsi zina yapıyor camiden sonda payına gidiyor onlara laf yok erkek oldukları için herşey sevap onlara ama müslüman kadın makyaj yapsa utanmasanız idam edeceksiniz0|00|0
- Hepsini Göster Daha Az Göster
bak arabada tesetturlu zina eden bir kadin gordum bende sordum burfa ve bu konuda erkek icinde soru soracaktin soru hakkim bitmisti anliyormusun
- Bence kimse kimsenin basinin ustundekiyle ilgilenmesi. Herkes kendinen sorumlu3|00|0
- Hayır dinlerinin gerektirdiklerini yapıyorlar ama makyaj yapmak ta iyi değil çünkü amaç ilgi çekmemek zaten0|00|0
Niye kardeşim burası forum, tabi ki yorum yapacağım. Dinimize göre aşırı makyaj da uygun değil.
ben senin yorumun yanlis demedim dostum yanlis anlama ben o kadinin yorumuna veya diger kisilerin yorumuna yorum yapma dedim is tartismaya donusuyor sonra gerek yok
- Gizli Üye5 güİslamda baş örtüsü zorunlu değil Fehmi Uyar ın web sitesine bakmanı tavsiye ederim0|00|0
muslumansin bir sey demiyorum ama dinini ogren milyon yillardir her musluman hatta hristiyanlar bile dinimizde bas ortusunun bir kadin icin zorunlu oldugunu bilir.
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Görüş sahibi5 gü
Kuranda baş örtüsü takın diye bir ayet yok. Araplar gerek hava şartlarından gerek kültürel olarak islamdan önce baş örtüsü kullanıyorlardı kadınları ve erkekleri. Ama yakaları açık gezdiklerinden ayette başörtülerinizi yakanıza kapatın deniliyor. Eğer bu dij evrenselse Allah diğer ülkelerdekilerin önceden baş örtüsü takmadığını bildiğinden önce baş örtüsü takın ayeti koyardı. Çoğu konu netken bu konuda Farklı görüşlerin olması yanlış anlaşılmadan ibaret
nür suresi 31. ayet.
Mümin kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Açıkta kalanlardan başka süslerini göstermesinler. Başörtülerini yakalarının üzerinden bağlasınlar. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kadınları, hizmetlerinde bulunan köleleri ve câriyeleri, cinsel arzusu bulunmayan erkek hizmetçiler, kadınların cinselliklerinin farkında olmayan çocuklar dışında kimseye süslerini göstermesinler. Yürürken, gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah’a tövbe edin, umulur ki kurtuluşa erersiniz!tamam bacim sen muslumansin.
cahilin kendisini bilge sandigi bir zamandayiz sende haklisin anne baban sana ogretememis hadi isinebak guzel kardesim gecen gun bir imam diyordu ki faiz helal ve ayni sekilde hangi peygamber efendilerimizin eslerinin baslari acik allah askina bir ornek ver tamam dicem
- Görüş sahibi5 gü
Öncelikle imamların gözümde dini anlamda yüksek bir yeri yok. Bizlerden Farklı değiller peygamber seviyesinde değiller. Yukarıda yazdıklarımı okumuyorsun galiba o bölgenin hava şartlarından ötürü oradaki erkekler bile başlarını kapatıyorlar. Hala da öyle biliyorsundur Arapların kıyafetlerini. Dediğim siteye bir baksan burda daha fazla tartışmasak güzelce anlatılmış
yani gelen ayetler ve hadisler sirf ordaki hava durumu olaylari icin mi gercekten oyle dusunup ona katiliyorsan sana bir sey demiyorum bence at gozluklerini cikar ve biraz bilgi topmalaya calis hadi iyi gunler
- Süslümanlar çıkarsın evet kirletmesin baş örtüyü0|01|1
- bırakmaz sanmıyorum0|00|0
Detaylı bilgi
En İyi Erkek Görüşü