Diğerkâm1i | Aşk İlişkileri konusunda 241 görüş paylaştı.
Xper 6
2 gü
Ben anlamıyorum; erkekler kızların bunlardan hoşlandığını düşünüyorsa ve kızlar da erkeklerde bunları aramıyorsa sorunn... he buldum😃 Erkeklerin %90 ı bunlarla ilgilenen kız istemiyor yine kızların da %90 ı böyle şeylerle ilgilenen erkekleri istemiyor. Diğer yüzdelik kısım böyle düşünenlerin karşısına çıktığı için %100 ünün böyle olduğunu sanıyoruz. %90 iyi ise %10 nasıl böyle büyük bir etki bırakıyor ben de anlamadım. Soru neydi 😂
😂 başkalarının yararını da kendi yararı kadar gözetme” ya da “diğer insanlara maddi veya manevi kişisel çıkar gözetmeksizin yararlı olmaya çalışma Yani birinin sana nasıl davranmasını istiyorsan sen her zaman ona öyle davranırsın.
@ejoenksn sansür var KS'de o yüzden misal gawwwat yazcan ya normalini yazdığın zaman güzel kardeşim çıkıyor :d gerii zekalııı yazdığın zaman normalini yazarsan canım çıkıyor dksandkasn
Soran
2 gü
@ejoenksn benim anamda mal evet oda çakal bur adamla evlendi hayatımızı mahvetti böyle erkekleri tercih edenler maldır şimdi yol al
İnan her hayat diledigimiz gibi olmuyo ama burda anana bunlari diyecek kadar cesaretliysen kendi hayatinida istedigih gibi yasama cesarerinde vardir. d
alfa_centauri | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
35kanka diğerkam ne demek ehliyet sınavında sordular bana ya
😂 başkalarının yararını da kendi yararı kadar gözetme” ya da “diğer insanlara maddi veya manevi kişisel çıkar gözetmeksizin yararlı olmaya çalışma
Yani birinin sana nasıl davranmasını istiyorsan sen her zaman ona öyle davranırsın.
Doğru yapmışım o zman 😅
Ehliyet sınavı ne alâka
Soruda sordular yaya yol veren surucu hangi özelliğe sahiptir diye bende diğerkamlık yaptim
Hm olabiliir
80 le geçtim ama neyi yanlış yaptım cok merak ediyorum o yüzden sordum
Hangisi
@Hahahahahytyt yakışıklılık
O olur canım herkesde var o
@Hahahahahytyt yok ya herkeste yok
Erkekler analmında mı
@Hahahahahytyt ne anlamında olacak başka xd
Her kız da güzel değil ama
@Hahahahahytyt evet
E nasıl olcak bu işler
@Hahahahahytyt bilmem
Bende bilmem
Kız=mal
?
ne alakası var şimdi mk
@ejoenksn?
Kizlara mal diyene dedim sana demedim @TanrınınKamçısı
@ejoenksn tm eyv.
@ejoenksn Evet malsınız mal olmasanız kanmazsınız bunlara
Sen kimsin mal diyosun ya cocugu
Mal oldugunu burdan anladim senin de annen kadin hatirlatiyim
@ejoenksn hahaha sansüre takıldı :D KS' de sansür bol...
Aynen neden kufrum cikmamis
@ejoenksn sansür var KS'de o yüzden misal gawwwat yazcan ya normalini yazdığın zaman güzel kardeşim çıkıyor :d gerii zekalııı yazdığın zaman normalini yazarsan canım çıkıyor dksandkasn
@ejoenksn benim anamda mal evet oda çakal bur adamla evlendi hayatımızı mahvetti böyle erkekleri tercih edenler maldır şimdi yol al
hhhahahaa bilmiyodum valla
Yeni katildim buna
@ejoenksn olsun alışcan zamanla :d
Seni doguran aneye mal diyecek kadar aptalll san dicek biseyim yok
@TanrınınKamçısı aynn
@ejoenksn Beni doğurmuş doğurmasa daha iyiydi b. k gibi hayatim oldu onun b. ktan aşki yüzunden
İnan her hayat diledigimiz gibi olmuyo ama burda anana bunlari diyecek kadar cesaretliysen kendi hayatinida istedigih gibi yasama cesarerinde vardir. d
Elizabete devamke o zaman
Dewamkee
Ooo güzel peşinde çok kiz koşturusun
yok kanka saka yapiyom hiçbiri yok aw
O zaman elizabete devamke
dewmkae
Aynen öyle
Bir de bad boy istiyorlar ya kanser oluyorum
Sonra kadına şiddet neden artıyor diyorlar