ben pek inanmadım zaten üstümüzde büyü olduna bile inanmadım aramız da birsey yok gibi kızım dogduktan sonra degişti
ben psikolojik diyorum eşim büyülere takmiş yardımcı olur musunuz bu konuda
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sana eşin tarnafından büyü çözdürüyorum diye 2 defa muska yaptırılmış.15-20 gün kadar önce.
Keşke o hocaların göndermiş olduğu suları içmeseydin, sebebi, Anne sütü ile şu anki çocuğunun bedenine geçecek olması.
Keşke o hocaların göndermiş olduğu suları içmeseydin, sebebi, Bundan sonra dünyaya getireceğin bütün çocuklara senin bedeninden göbek bağı yoluyla ve anne sütü ile senin içmiş olduğun o büyülü sular geçecek ve çocukların doğuştan büyülü ve musallatlı olacak.
Çocuğunun adına üzüldüm, kendi ellerinizle çocuğunuzun bedenine büyüyü ve musallatları yerleştirdiniz. Allah çocuğunuzun yar ve yardımcısı olsun.
Ayrıca çocuğunuzun kız olması, kızınız büyüyüp evlenebilirse ve çocukları olursa kızınızdanda torunlarınıza geçecek bu içmiş olduğunuz büyülü içecekler, kuşaklar boyu büyülü ve musallatlı bir nesilin gelmesine sebep olmuş eşinis, büyü çözdürüyorum diye tüm gelecek kuşakların hayatlarını karartmışsınız.
Size tek tavsiyem bir an önce kızınızın bedeninde bulunan büyülü içecekten kurtarılması.
Yatağınızın altına bakın toprak vs bişey var mı , çamaşırlarınızın içinde kirli bir atlet çamaşır vs var mı bir bakın
Evet dediğim gibi evde bişey olabilir. Dediğim yerlere bakın. Mutlaka bişey bulacaksınız.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş