Erkek arkadaşımla aram bozuktu ve ailesiyle de bu aralar çok şiddetli araları açık bugünde bana birdaha hiçbiriniz beni göremiceksiniz defol git diyor bırakmıyorum seni diyorum mecbursun diyor ne yapmalıyım bende çok üzdüm onu bana da inanmadığını söylüyor nasıl yumuşatabilirim onu
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
30Yanında olmaya çalışıyorum onu yalnız birakmicagimi söylüyorum güzel şeyler söylüyorum umarım işe yarar
umarım
Öyle olsa bile şu an yanında olmam gerekiyor bana hayatından çıkıyorum diyor bende oturup tamam diyemem sonuçta
Gidenin yolu açıktır. Ama Çocuğa kötü bir şey yaptıysan özür dile bari. Ailesinden alamadığı desteği senden alsın
O gitmek istediği için değil sinirli ve kırgın olduğu için öyle diyor evet bende üzdüm onu yalnız bıraktım şu anda da yanında olmaya çalışıyorum güzel şeyler söylüyorum yanında olduğumu birdaha yalnız birakmicagimi söylüyorum
Bazı şeyler sözlerle olmaz. Sözlerle desen de kalbi kırık kalmaya devam edecek. Yanında olman lazım. Gerçekten yanında olma lazım yani fiziksel olarak. Eğer halen daha soğuksa belki kendi mağarasındadır. "Ben burdayım seni yargılamadan yorum yapmadan dinlerim. İstediğin zaman anlatabilirsin benim hep burada olduğumu bilmeni istiyorum." Tarzında şeyler demelisin.
Fiziksel yanında olmam için onun benim yanıma gelmesi gerek yani söylesem gelirmi bilmiyorum ama yanımdayken soğuk davranması imkansız onu biliyorum
Neden onun gelmesi gerekiyor? Sen gidip sürpriz falan yapsana.
Ben akşam saati dışarı çıkamıyorum yasağım da var gitmeyi çok isterim ama aynı semtte oturmuyoruz
Tamam şöyle yapalım o zaman sen şimdi bu gün hazırlan 1 de çık evden onun evine git otur biraz onda sonra hazırlanmasını işte elini tut kendi evine götür
Çağırırsan geleceğini sanmam bahane arar gibime geliyor
Akşam 6 ya kadar çalışıyor kendisi yani şu an işte de olmadığını söyledi dikkat çekmek icinmi söylüyor napıyor anlayamıyorum nerde napıyor söylemiyor ikna etmeye çalışıyorum gelmesi için görüldü atıp duruyor korkuyorum bişe yapıcak diye
Benim dediğim gibi yapalım o zaman saat 1 de evine git evine varınca ara sevgilini ben evinin önündeyim de.
Bu yasaklarda dışarda olacağını sanmıyorum
Normalde geliyordu zaten akşam işten çıktıktan sonra 9 dan önce de gidiyordu
Ayrıca çok ısrarcısın ısrar etmekten vazgeç. Daha çok bunaltırsın ve daha büyük kavga etme şansınızı doğurur ortaya.
Hep o gelmiş bu seferde sen gidip şaşırt onu
O zaman yazmiyim hani istediği zaman o yazsın bana öyle söyliyim ona da
Evet hiç yazma hep sen mi merak içinde olacaksın birazda o merak etsin desin bu kız bana niye yazmıyor hep yazardı falan
Söyledim ona deidm hani şu an sakin kafayla kal sen istediğin zaman yazarsın darlamıcam seni falan diye konuşmak istediğin zaman konuşuruz dedim de gitme olayı da yani şimdi ailesiyle yaşadığı için ailesiyle de büyük sıkıntıları var gitsem nasıl olur hani ne olur ne biter bilemem
Gitmek o kadar kolay değil bu Corona zamanı
Çok uzak değil mesafe olarak da yani nasıl olucak bilmiyorum belki kendi gelir
Çok merak ettim acaba söyler misin sevgilin kaç yaşında?
Yaptığı konuşmaların saçma olduğundan dolayı soruyorsun dimi
Gitsin o zaman kafasını topladığında geri dönecek mecbur elbet geri dönecek. Rahat bırakılmaya ihtiyacı vardır belki de. Boşver kafasını dinlesin gitsin.
Gerçekten gitmek istese zaten durmazda sakin kalmak istiyorsa da kalsın darlamam onu yanında olmak istediğimi fazlasıyla belirttim zaten
Konuşmaları açıkçası senin anlattığın kadarıyla biliyorum yani pek olgun gelmedi. Senin 18 ya da 19 yaşında olduğunu düşünüyorum
Evet doğru 18 yaşındayım
O da heralde 21 22 mi?
Kendini üzme de yorma da. Her şey olacağına varır. Yalnız kalsın bakalım. Sezin karameşe diye bir YouTuber var onun "kızlar erkekleri affedelim mi?" diye bir videosu var onu izlemeni tavsiye ederim. Dediklerimi daha iyi anlarsın.
Erkeklerden ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!