Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Amaa çalışıyor ama bana görüldü attıktan 10 dakika sonra çevrimiçi olmuş off belki kötü düşünerek görüldü atmadı olamaz mı
Belki fark etmedi🤷♀️
Çevrimiçi olmuş sonuçta eğer iş ile ilgili bir şeyse bilemem ama öyle değilse önceliği sen değilsin demekti
Ondan sonra da cevrimiçi olmuş haklısın ://
Takmıyormuş gibi görünmez miyim
Evet işte amaçta bu. Değerini anlaması için.
Geri tepmesin
Ama takıyorrdu şu an ilk defa böyle yaptı tuhaaf ben şimdi yazmazsam takmıyormusum gibi olmaz mı
şimdi tuhaf düşüncelerdesin ve adım bekliyorsun mesaj yazsında göreyim diye etkiye tepki denen birşey var her nerden yazıyorsa iletişimini kopar mesaj kısmını sil normal hayatına dön engelleme ama sil
Ama geçen ben tek random attım diye random diye yazmıştııı yazmim mi yani
yazma o yazsin
Takmıyormuşum gibi görünmez miyimm
asıl o yazmayarak takmıyormuş gibi gözükmüş
Bu da doğru neyse yazmim bir şey 🤷♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
43Amaa çalışıyor ama bana görüldü attıktan 10 dakika sonra çevrimiçi olmuş off belki kötü düşünerek görüldü atmadı olamaz mı
Belki fark etmedi🤷♀️
Çevrimiçi olmuş sonuçta eğer iş ile ilgili bir şeyse bilemem ama öyle değilse önceliği sen değilsin demekti
Ondan sonra da cevrimiçi olmuş haklısın ://
Takmıyormuş gibi görünmez miyim
Evet işte amaçta bu. Değerini anlaması için.
Geri tepmesin
Ama takıyorrdu şu an ilk defa böyle yaptı tuhaaf ben şimdi yazmazsam takmıyormusum gibi olmaz mı
şimdi tuhaf düşüncelerdesin ve adım bekliyorsun mesaj yazsında göreyim diye etkiye tepki denen birşey var her nerden yazıyorsa iletişimini kopar mesaj kısmını sil normal hayatına dön engelleme ama sil
Ama geçen ben tek random attım diye random diye yazmıştııı yazmim mi yani
yazma o yazsin
Takmıyormuşum gibi görünmez miyimm
asıl o yazmayarak takmıyormuş gibi gözükmüş
Bu da doğru neyse yazmim bir şey 🤷♀️