sizce bir ilişkide erkeğin kızdan 1 yaş küçük olması sorun olur mu sadece 1 yaş
kızlar kendinizden 1 yaş küçük erkekle sevgili olur muydunuz?
erkekler kendinizden 1 yaş büyük kadınla sevgili olur muydunuz?
kızlar kendinizden 1 yaş küçük erkekle sevgili olur muydunuz?
erkekler kendinizden 1 yaş büyük kadınla sevgili olur muydunuz?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
47yoksa kadınlar mı acaba
Erkekler
bana görede kadınlar çok uçuk kaçık luyorlar
Uçuk olsa bile daha olgundur ilişkide
erkekler daha olgun değilmidir traliçe
Değildir Arifo
bence günlük yaşamda olgundur ama özel yaşamda karı koca ilişkilerinde uçuktur kadın traliçe :)
Mesela
ya nasıl söyliyim özelden atıcam rütbem yetmiyor :))
yazsana bana
Söyle ne olacak
insanlara göre hareket etmiyorum sadece soruyorum
soru sormakta bir danışma modelidir herkes farklı yorumladığı dan ve detay bilmediğinden farklı yorumlayacak ve sen kafa karışıklığına daha çok gireceksin geçmiş olsun şimdiden)
biz zaten ilişkinin başında çok tepki gördük ama 2 tarafta bunlardan etkilenmedi 2 yıldır birlikteyiz burada herkes olumsuz cevap verse de benim ilişkim etkilenmeyecek benimki sadece bir soru danışma amaçlı değil
farkındaysan zaten kızlar ve erkekler olarak sizlere sordum kendim için sorduğum bişey yok
belli ki kafanı karıştıran birşeyler var veya bir dert ortağına ama burası doğru yer değil daha beter duruma düşersin. psikolojik baskı denen birşey var sürekli her insandan aynı şeyi duyduğunda ya da okuyup gördüğünde onun etkisine düşersin buda seni hep karamsar yapar umarım dediğin gibidir sadece (
hayır herkes olumsuz cevap verseydi etkilenmek yerine kimse 1 yaş küçüğüyle/büyüğüyle yapamıyor biz yaptık ve mutluyuz sevgimizde bu kadar güçlü diye gurur duyardım insanlar için yaşamıyorum ben ve bir kaç insanın üstümde böyle bir etki bırakmasına izin vermeyecek kadar aklı başında biriyim tekrar söylüyorum kendim için değil sadece sizlere yönelik bir soruydu
anlıyorum üstelemiyorum benimde yorumum bu sadece
hayır hiç bir sorun yaşamıyorum sadece genel düşünceleri merak ettim