İkizler burcuyla uzun bi iliski yasamis biri olarak soyluyorum bunca yilin sonunda anksiyete hastasi oldum bilmem anlatabildim mi😄 degisken ruh halleri saman alevi gbi yanip sonen siniri kararsizligi gozu disarda olusu kafanda soru isareti birakisi. Seni yipratir. Eger sana deli divane asik degilse uzak dur
İki türlü ikizler erkeği vardır. Birincisi acun kılıklı, ikincisi dolandırıcı üç kağıtçı her türlü pislik vardır. Acun gibisine denk gelirsen, sen her zaman mutlu etmek için elinden geleni yapar. Ben de ikizlerim ve ve ilişkide her zaman el üstünde tutuyorum. Her şeyi öğretmeye çalışıyorum sevgilime. Her konuda destekçisi ve yardımcısı oluyorum. Birlikte çok güzel de sohbet ediyoruz. Ben her konuyu rahatlıkla konuşabiliyor. Bence kaçırma derim 😉
1|0
1|0
Hissiz72 | Aşk İlişkileri konusunda 459 görüş paylaştı.
Xper 7
1 gü
Dengesiz olurlar , kıskanclar dediğin dedik caldigim düdük misali ,, seni anlamasını asla bekleme ,, ama güzel severler
0|0
0|0
_Creeper_07_ | Aşk İlişkileri konusunda 160 görüş paylaştı.
Xper 6
1 gü
İkizler çok dengesiz olur, Allah sabır versin sana.
Burçlara inanmıyorum yorumda yapıcam sebebi şu ki her yay her yengeç nasıl aynı ya da benzer özellikleri taşısın bunu ben akıl ediyorsam hepiniz edebilirsiniz bırakın boş işleri yok burçmuş bilmem ne?
0|0
0|0
St_blacksea52 | Aşk İlişkileri konusunda 157 görüş paylaştı.
Xper 5
1 gü
Ooooo ben ikizlerim be be yimm Anı anına uymaz Dediği dedik bişeyi istiyorsam olcak Ani sevmelere aşka gelmelere hazır ol Cinsel olarakds düşkün oluyor Kıskanç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
810Al benden de o kadar aynı durumdayız vallahi
Guzel yonleride var ama cok yorucu
Evet ama uğraşmaya değmezler
Acun gibisine denk gelirsen, sen her zaman mutlu etmek için elinden geleni yapar.
Ben de ikizlerim ve ve ilişkide her zaman el üstünde tutuyorum. Her şeyi öğretmeye çalışıyorum sevgilime. Her konuda destekçisi ve yardımcısı oluyorum. Birlikte çok güzel de sohbet ediyoruz. Ben her konuyu rahatlıkla konuşabiliyor. Bence kaçırma derim 😉
Anı anına uymaz
Dediği dedik bişeyi istiyorsam olcak
Ani sevmelere aşka gelmelere hazır ol
Cinsel olarakds düşkün oluyor
Kıskanç