Tatlısın belli seni hakedeni bul. O kişi sana zarar veriyor. İnan sana değer verecek ve zamanla seninde aşık olacagin milyon var sokakta. Bir de kaçan kovalanır bu gerçek. Abi uzaklaş ya seni seviyorsa gelecek. Su an ben seni sevsem bile kaçarım bunaltiyorsun. Ah sadece sorunu bu şekilde sorduğun için belkide yapmazsın asenin kararın. Sorunda ciddiysen evet ben bile olsam , dünyanın en güzel kızı da olsa kacarim
Soran
10 gü
Yavrum zaten bitti dedim ve bitti yani onun kacmasina gerek hok kovalayan yok dedim kısmen zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
02Yqpiakanlikla ne alakasi var dueumu anlatiyoeum yani ne alaka diye neden medenice bir cevap vermemeyi sectigini soruyorum
odunmuş demek. kurtulduğun için mutlu olmalısın. gözünde çok değersiz birisin demekki
Tesekkür ederim
Sende kendine dikkat et falan filan demesini en azindan bu noktaya o getirdi
Uzun süre birliktelik yasadiysan bu kişiyle o kişiyi çok yorarsan senden kacar, kısa birlikteliginiz olduysa senden kurtulmak. icin yapar kapis
Çok net oldu
Mutlu ol ama senden ben bile kaçardim. Çok istarcisin yapma ağır ol biraz.
Bunu nereden anladin ya jxjdjsjne alaka
Tatlısın belli seni hakedeni bul. O kişi sana zarar veriyor. İnan sana değer verecek ve zamanla seninde aşık olacagin milyon var sokakta. Bir de kaçan kovalanır bu gerçek. Abi uzaklaş ya seni seviyorsa gelecek. Su an ben seni sevsem bile kaçarım bunaltiyorsun. Ah sadece sorunu bu şekilde sorduğun için belkide yapmazsın asenin kararın. Sorunda ciddiysen evet ben bile olsam , dünyanın en güzel kızı da olsa kacarim
Yavrum zaten bitti dedim ve bitti yani onun kacmasina gerek hok kovalayan yok dedim kısmen zaten
Lan 40 yaşındayım yavrum ne ya😃😃😃
Abi diyeyim o zaman 😂
Yürü ya çocuğa neler yapmışsın ki kaçıyor senden
Deme kendine iyi bak abi dersen ilerde lazım olur kalırsın deme 😃 iyi ve mutlu yaşa
Sana da oyle mutlu kal🤚