venustheplanet | Aşk İlişkileri konusunda 208 görüş paylaştı.
Yoda
6 gü
Evet doğrudur ne olcak? Hala osmanlı zamanlarında yaşıyoruz zanneden mağara adamları var. Yok erkeğini memnun etsin erkeğinden önce kalksın ona hizmet etsin. Böyle uyuz insanlar var hala. Kadını ezen, kendine köle gibi hizmet etmesini isteyen bekleyen. Sadece sen değil hala var tonlarca insan. Bide bu kafaya uyan bir dünya kadın da var kendini ezdirip duran. Bunun altına gelip ne alakası var diyenler olacaktır. Ama büyük felaketler bütün sıkıntılar ve kadın cinayetleri zaten böyle başlıyor. Erkek kadını kendine köle olsun istiyor kadında kendini erdirip kabul. ediupr yetkiyi kuma aliyo ona da okey deniliyor sonra bi anda masaya yoğurt konmadi diye hoop öldür gitsin yedeği var zaten. Böyle düşünen. Erkeği göklere çıkarıp kadını ezen bütün insanlardan igreniyorum. Biraz olsun edit tütün kendinizi. O insan da ben lahanamiyim? Onun hakları var da benim yok mu? Saçmalık sadece. Sende Erken kalktıysan ne işin varsa kendin gör uşağın yok evinde.
2|0
0|0
Gizli Üye
7 gü
Bırakın bu işleri millet gezegenlerde yaşam araştırıyor bir yandan dünya yaşanılmayacak bir yere gelmiş, virüsler, savaşlar, cinayetler siz kalkmış, kadın kocasından önce mi kalksın sonra kalkar mı? Kalkar efendim sosyal bir varlıkla evlisin insan o da. Bırakın uykusuna karışmayın bari
Hayatgercek | Aşk İlişkileri konusunda 5,1b görüş paylaştı.
Guru
6 gü
Saati saatine aynı yaşanmaz. Sen önce kalktiysan kahvaltıyı hazırla onu uyandır, çok mu zor...
0|0
0|0
Boncukcukk | Aşk İlişkileri konusunda 685 görüş paylaştı.
Xper 7
7 gü
Ne bu iş başı mı yapıyoruz Koca kalkınca sen de kalk oldu canım 😂 Eskide kaldı onlar kocadan önce kalkıp kahvaltı hazırlamalar falan eskilerin kıymetini bileydiniz
1|0
0|0
OnceUponATimee | Aşk İlişkileri konusunda 401 görüş paylaştı.
Xper 6
7 gü
İnsanız kadın, erkeği yok bunun. Yorgundur uyuyordur
Kızlar Ne Diyor (12)
Ben karışmıyorum zaten sıkıldım sadece oturmaktan
Sıkı can çıkmaz iyidir. Kalkıp seni mi oyalasın. Kalkmışsın hayrına kahvaltısını hazırla aç tv de iki belgesel izle oayalan
Ya öyle olmuyor işte
Eskide kaldı onlar kocadan önce kalkıp kahvaltı hazırlamalar falan eskilerin kıymetini bileydiniz
Tm ama ben erken kalktım sıkıldım
Eşinle evlenmeden önce napıyorsan onu yap sıkılmazsın
Nasıl yani anlamadım
Doğduğundan beri eşinle birlikte yaşamıyordun diyorum yani tekken ne ile uğraşıyorsan onu yap
Tm uykusunda ben neyapcam şimdi sıkıldım
Okey sıkıldım bende
Tm uyusun ama ben uyandım sıkıldım
ne alaka senle uyanmak zorundamı o kalktığında sen kalkıyo musun
Evet kalkıyorum
uğraşacak bişey bul o zaman
Bir tek ayıp diyen sensin☺️ sıkıldım bende buraya sardım
Öyle çünkü
Bilmiyorum valla