Ilk baslarda seven, enişteme çok güzel kız, nasıl evlenmemiş. Ben ciddiyim dien biri.. Ailesi de istesek verirler mi diyor. Sonra ben onla ilgilenmeye basladim. Mesajlar attım. Bacımsın, kardesimsin dedi. Ya bilerek mi tepki ölçmek için mi yapıyor?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
39O 38 ben 23
Ne yani donuyo
Bacim kardesim diyerek tepki mi olcuyir
Dar bir anlatımla sonuç çıkaramadım lakin mesafe korumak için söylenebilir
Evet belki gerçektende ilgiliydi sonra caydı ve o sebepledesöyledi
ya da evet ilgili ve dediğin gibi test amaçlı dedi
Okuduğum veriler kısıtlı
Evett cok ilgiliydi. Sonra ben onla ilgilenmeye basladim.. mesajlar attim bole oldu. hatta ailesi ablmn kaynanasina istesek verrler mi dems. O da sevgilisi var. istemeye gelckler dedi. cevap vermiyor. ne sevgilisi yaw yazdm cokn guldum die yazdm hikayeye attim bundan olanilr mi
O 38 ben 23
Ooo yaş farkınız bi hayli çokmuş hiç gelecek vaad eden bir fark değil
Büyük ihtimal geri adım atmış
Yaaa sence ben onu ilerde aldatrm ya da gozum kayar die mi ters kose yaptı. Benle ilgilidi. ben mesaj atinca bacim kardesim demeye basladi tepki mi olcuyor
Profil benim nasılm
Adam 10 sene sonra ostrapoza girecek sen genç ve istekli kala kalacaksın ayrıca büyük yaş farkından sebep senin zevklerin isteklerin heveslerin onda olmayacak bunu farketmiş ve geri adım atmışsa çok doğru gibi
Tipinle ilgili bir problem yok inan dengin biri olsa mutlu olma şansın çok yüksek olur
Yaa sordum. sen benim bacimsin. aramzda cok yas var diyor. kardesimsin demeye basladi. hicbir sey yok dedi
Neredeyse yarı yaş var haklı
Belliki hoşlanmışsın lakin böyle büyük yaş farklarından yanlızca spontene anlık ilişkiler dışında bir beklenti olamaz
Oyle tabi.. ama ilk baslarda ciddiyimm diyen erkek neden ben konusmaya baslayinca bacim diyor. ayni evde buyumedik baci deme diyorm. kardesim diyor. isin tuhaf tarafi 1 ay once ailesi istemek icin diyor. mesaj atildigi gun ablasi ekliyor. Kardeşinin resmini paylasip yolun mutluluk huzur olsun kuzum diyor. beni mi test ediyot
Demekki konun geçmiş bir niyet olmuş gibi lakin durum değişmiş bir şekilde
Ablamn. Kaynanasi onun sevgilisi var. istemeye gelecekler demis. yok da desem tabi inanmiyor. bu gecerli sebep mi bacim demek icin
Ani değişikliğin bir sebebi var buda olasılık
Neden
Ne korkusu