Bir ilişkim var ve ikimizin de ilk ilişkisi sevgilim biraz utangaç bu konularda ama genel olarak baskın bir karekterdir yani sadece bana yaklaşma konusunda çekiniyor sanırım küçüklük travmam yüzünden ve biz hiç öpüşmedik ben mi yaklaşsam yoksa onu mu beklesem ve genelde hep ben yaklaşırım yani iltifatları çoğunlukla ben ederim ilk açılan da bendim gene ben mi yaklaşsam yoksa onu mu beklesem
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
23Normalde çok baskın bir karekter
Ama geçmişte kötü anıların varsa, çekiniyordur doğal olarak kaybetmekten korkuyordur vb.
Yani ilk adımı hep ben atarsam onun için kolay lokma olmam dimi aslında erkekler istekli kadınları daha çekici buluyormuş diye duymuştum
Kolay lokma olayı tamamen efsane, aşk ve sevgide öyle şeyler yok. Duygularını en belirgin şekilde, karşı tarafa iletmelisin. Millet çekindiğinden yok o öyle yaptı şimdi basit gözükürüm diye, ilişkiler bitiyor.
Anladım çok teşekkür ederim
Rica ederim iyi geceler, diyeceğim'de olmayacak iyi günler. S
Neden emin olması için
Bazı Erkekler var Kızlar adım atsa güven sağlar
Ama hep ben attım
Olsun direk otur kucagina sasirt onu
Kalp krizinden ölür herhalde
Yok attan birseyler kiprasirsa onun utangacligi biter. Azdirmalisin bi sekilde onu
Yani aslında kolay lokma olmak istemiyorum sanki beni her an elde edebilecek gibi görecekmiş gibi hissediyorum ama öyle düşünecek biri değil
Korkma bi defa oyle yaklas tadini aldimi bidaha pesinden kosar
Teşekkür ederim