yalnızzzzzzzzz | Aşk İlişkileri konusunda 355 görüş paylaştı.
Xper 6
4 gü
yediğin kazık verdiğin değere karşı sözünde durmayan bir kişi onun acısı zamansızdır geçmez
0|0
0|0
Gizli Üye
4 gü
Geçiyor benim 6 yıl sonra geçti, Az önce rüyamda gördüm ve o kadar umursamıyorum ki seninde geçer merak etme
0|0
0|0
Soran
4 gü
6 yıl çok uzun değil mi 6 yıl boyunca acı mı çektin
Görüş sahibi
4 gü
Malesef. Hatta 5. Yıl olduğunda tamam bu sefer unuttum demiştim ve bir kaç saat sonra tesadüfen karşılaştık görünce o kadar kötü oldum ki unutamamışım. Ama bu yıl birşeylerin farkına vardım o yüzden umursamamaya başladım. Senin aşktan kastın ne bilmiyorum ama benden hızlı unutursun diye düşünüyorum
Soran
4 gü
Bizim 9 ay sürdü uzak mesafe ilişkisi ve ilk ilişkimdi 4 kez buluştuk
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
4 gü
Yaa kıyamam insan ilklerini unutamaz belkide bu yüzden bu kadar çok bağlandın, bilmiyorum ama umarım daha mutlu olacağın biri karşına çıkar. Sadece tek kişiye bağlı kalmamalısın bende bunu çok geçde olsa anladım
Soran
4 gü
Benim arkadaşım olmadığı için bana değer veren tek oydu o yüzden çok seviyordum
Görüş sahibi
4 gü
Seni çok iyi anlıyorum yanlızken biri çıkıp geliyor ve onu hayatına alıp ona sarılıyorsun ve ona hayatını açıyorsun sonra tutunduğun dal gidince ister istemez duygusal boşluğa düşüyorsun. Bu yüzden yeni arkadaşlıklar kur ama kimseye bağlanma ister arkadaş olsun ister sevgili kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğren o zaman daha az acı çekersin.
Gizli Üye
4 gü
ben 5-6 ay sonra ancak unutabildim sadece ara ara özlüyorum o kadar
0|0
0|0
Soran
4 gü
Yüreğim yanıyor çok ağlıyorum
MBG97 | Aşk İlişkileri konusunda 172 görüş paylaştı.
Xper 4
4 gü
Bir yaralı kardeşimiz daha, geçer elbet sabır kardeşim
0|0
0|0
Beyzaa41 | Aşk İlişkileri konusunda 360 görüş paylaştı.
Xper 5
4 gü
Daha öncekiler gibi bu da geçer
0|0
0|0
Gizli Üye
4 gü
Zamanla geçiyor, tahminim en fazla 2-3 yıl.
0|0
0|0
201120 | Aşk İlişkileri konusunda 77 görüş paylaştı.
Xper 5
4 gü
Delip geçiyor bebeyim
0|0
0|0
wolverinediye | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Yoda
4 gü
yazık
0|0
0|0
AbazaSavarrr | Aşk İlişkileri konusunda 188 görüş paylaştı.
Xper 6
4 gü
Geçer kız
0|0
0|0
külllkedisi | Aşk İlişkileri konusunda 348 görüş paylaştı.
Xper 6
4 gü
Bal gibide geciyor
0|0
0|0
justimagineittx | Aşk İlişkileri konusunda 836 görüş paylaştı.
Üzülme be valla geçiyor bak kendilerini vazgeçilmez sananlardan vazgeçtik sen de geçersin şu an yeni olduğunu tahmin ediyorum ondan. Sadece biraz zamana ihtiyacın var
Ya böyle erkekleri niye üzerler ki anlamış değilim. Sn de kendine bak lütfen sağlığını kaybedersin bu gidişle inan sağlıktan önemli hiçbir şey yok.
Soran
4 gü
Benden ayrılma nedeni dershaneye gidiyordum canlı ders vermediği için bıraktım doping hafıza aldım onunla çalışıyorum çünkü üniversiteye hazırlanıyordum ona söz verdiğim içinde sakladım bana yalan söyledin dedi ayrıldı affetmedi elini tutarken bile izin istiyorum sarılmak için izin istiyorum benim kötü bir niyetim yoktu
Şuanlık böyle düşünmen çok normal seni hak eden biriyle aşk yaşayınca okdr mutlu oluyor ki insan ve bn şu an okadar mutluyum ki herşeyin hayırlısı oluyor inan bana
Başkasını bulunca değil onu 1.5 yıl bekledim hemde deli gibi onu anılarımda yaşatım bnde olan her şeyi özenle kaldırdım dokunmaya kıyamadım sanki dokunsam bir şey olacak gibiydi olmadı gelmedi çok acı çektim ağladım ama döndü mü? Hayr bnde yoluma baktım karşıma biri çıktı ve şu an beni çok mutlu ediyor mutlu olmaya hakimiz var.
Soran
3 gü
Evet haklısın hakkımız var bende unutmaya çalışıyorum ama çok zor 😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1146 yıl çok uzun değil mi 6 yıl boyunca acı mı çektin
Malesef. Hatta 5. Yıl olduğunda tamam bu sefer unuttum demiştim ve bir kaç saat sonra tesadüfen karşılaştık görünce o kadar kötü oldum ki unutamamışım. Ama bu yıl birşeylerin farkına vardım o yüzden umursamamaya başladım. Senin aşktan kastın ne bilmiyorum ama benden hızlı unutursun diye düşünüyorum
Bizim 9 ay sürdü uzak mesafe ilişkisi ve ilk ilişkimdi 4 kez buluştuk
Yaa kıyamam insan ilklerini unutamaz belkide bu yüzden bu kadar çok bağlandın, bilmiyorum ama umarım daha mutlu olacağın biri karşına çıkar. Sadece tek kişiye bağlı kalmamalısın bende bunu çok geçde olsa anladım
Benim arkadaşım olmadığı için bana değer veren tek oydu o yüzden çok seviyordum
Seni çok iyi anlıyorum yanlızken biri çıkıp geliyor ve onu hayatına alıp ona sarılıyorsun ve ona hayatını açıyorsun sonra tutunduğun dal gidince ister istemez duygusal boşluğa düşüyorsun. Bu yüzden yeni arkadaşlıklar kur ama kimseye bağlanma ister arkadaş olsun ister sevgili kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğren o zaman daha az acı çekersin.
Yüreğim yanıyor çok ağlıyorum
Öyle bi çarpıyor ki insanı Allah yaşatmasın
Yüreğim yanıyor çok ağlıyorum çok kötüyüm
Üzülme be valla geçiyor bak kendilerini vazgeçilmez sananlardan vazgeçtik sen de geçersin şu an yeni olduğunu tahmin ediyorum ondan. Sadece biraz zamana ihtiyacın var
20 gün oldu kederden 72 kilodan 66 ya düştüm :(
Ya böyle erkekleri niye üzerler ki anlamış değilim. Sn de kendine bak lütfen sağlığını kaybedersin bu gidişle inan sağlıktan önemli hiçbir şey yok.
Benden ayrılma nedeni dershaneye gidiyordum canlı ders vermediği için bıraktım doping hafıza aldım onunla çalışıyorum çünkü üniversiteye hazırlanıyordum ona söz verdiğim içinde sakladım bana yalan söyledin dedi ayrıldı affetmedi elini tutarken bile izin istiyorum sarılmak için izin istiyorum benim kötü bir niyetim yoktu
Gerçketen tek sebep bu mu ah be kardeşim sanki bahane bulmuş gibi geldi üzme o canını ya Allahım bu tür insanlar aşkı hak etmiyor.
Bak bu yıl çok önemli senin için yazık etme vaktine bütün hayatına engel olacak
Ben sadece unutmak istiyorum 😢
Unutursun ama biraz zamanla kelin ilacı olsa kendi başına sürer benimde o misal seni çok iyi anlıyorum ama işte insanın elinden bir şey gelmiyor.
İlk ilişkimdi benim sen hiç yaşadın mı dünyanın sonu gibi geliyor
Oo hemde nasıl yaşadım gidince sanki yüreğimi de kendiyle beraber götürdü.
Ama bak zaman işte çok acımasız yavaş yavaş istemezsen bile unutuyorsun
Hiç özlüyor musun peki şimdi
Aklına geliyor mu kesinlikle geliyor ama yaran kabuk bağlıyor ya en azından ilk günkü gibi acımıyor
Artık istesem bile özlemem o geçmişimde kaldı sadece siğneye çekip atım
İntihar etmeyi denedim biliyor musun ilaçlar içtim ama bişey olmadı
Ya güzel kardeşim delirdin mi sen gözünü seveyim değer mi ya
Yaşamak zorluklara rağmen okdr güzel ki ya bir de bir kız için yapma Allah aşkına aileni düşün nasıl olurlar sevenlerini düşün
Bir daha asla aşk yaşamak istemiyorum 😢
Şuanlık böyle düşünmen çok normal seni hak eden biriyle aşk yaşayınca okdr mutlu oluyor ki insan ve bn şu an okadar mutluyum ki herşeyin hayırlısı oluyor inan bana
Başkasını bulunca acını unutuyor musun
Başkasını bulunca değil onu 1.5 yıl bekledim hemde deli gibi onu anılarımda yaşatım bnde olan her şeyi özenle kaldırdım dokunmaya kıyamadım sanki dokunsam bir şey olacak gibiydi olmadı gelmedi çok acı çektim ağladım ama döndü mü? Hayr bnde yoluma baktım karşıma biri çıktı ve şu an beni çok mutlu ediyor mutlu olmaya hakimiz var.
Evet haklısın hakkımız var bende unutmaya çalışıyorum ama çok zor 😔