Sevgilimle farkli şehirlerdeyiz ve evlilik istiyor daha hiç görüşmedik. Ben de evlilik istemedigim icin ayrildi benden.
Evlilik bu kadar basit şey mi yaa ben korkuyorum sorumluluk almaktan
Evlilik bu kadar basit şey mi yaa ben korkuyorum sorumluluk almaktan
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
710Cidden oyle mi :/ yanu hiç gorusmedik ama işte olayi ciddiyete bindirmek icin sehrime gelip taniscaktik. Ona gore bir yol cizelim diyordu
Kurtulmuşsun boşuna üzülme. Kendini değersiz görme, tek amacı vardır o da belli..
Ama öyle biri inan değil, nerden anladigimi sorarsan ibadetli biri
İbadetliler dört dörtlük mü? Kusura bakma ama buna inanmıyorum ben... Bir insanın ibadet etmesi kişisel vicdanıdır ve yapacakları ile arasında hiçbir bağlantı yoktur. Ne dindarlar tanıdım, ne ibadet edip ağzından tanrı kelimesini düşürmeyenler bi bilsen... O güruha hiç güvenmem...
Ôyle tabiki
Iste gelcekti sehrime
Yani sehrime gelcek, tanismak icin ama seneye evlilik diyor geliyim goruselim edelim
Aileler tanisir eder felan dito
Önce tanışın şimdilik evlilik konuşmaya gerek yok. Tanıyın birbirinizi gerisini zaten zaman gösterecek
Evet ben de bunu dedim mantikli olan da bu hic bulusmadan evlilik ve diyorki zaten anlasiriz ona göre de evelniriz ben seviyorum seni felan filan. Ailesiiyle tanistim ama ben bir kac yil daha bekleyelim diyorum razi gelmiyor buna da
Bu şekilde tanımadan uzaktan uzağa yürümez daha huyunuzu suyunuzu bilmiyorsunuz bir anlık gençlik ateşiyle hareket edip hayatınıza mâl olacak kararlardan kaçınmak gerek. Daha dün bir kadın kocasını vurdu o kadın üni yi kazandığı halde kaçarak evlenmiş sonuç hüsran bunu bu işlerin aceleye getirilmemesi gerektiğini anlaman için verdim. Keşke yakın birisi olsaydı daha iyi tanırdın hayat senin karar senin
Hala bunları yazıyor olur muydun?
Off çok dogru
İnsanlar seneler sonra bile boşanabiliyor siz birbirinizi görmeden böyle karar vermişsiniz
Tam tamına tanımıyorsunuz bile birbirinizi
Olmuyorsa olmuyordur
Aynisini ben dedim, 3 4 aydir sevfiliyiz tanismak icin aileyle sehrime gelcekti ben istemedim
Bumu you onemli
24 yasinda