Konuşması, mimikleri, bakışları ve uzun boylu olmasından etkilenirim. Etkilemek içinse sanırım bakışlarımı kullanıyorum direk gözlerinin içine bakıyorum ve heyecanlanıp vücutlarının adrenalin pompalamasını sağlıyorum.
0|0
0|0
Soran
1 gü
Ah siz kızlar hep tahrik edici hareketler ile etkiliyorsunuz zaten çok kötüsünüz
Görüş sahibi
1 gü
Tahrik mi ndjxjd no no tahrik sadece heyecan yaptırıyorum
Soran
1 gü
Ne bileyim adrenalin heyecan gözlere bakmak falan deyince hahdlabdoehd
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
1 gü
Hayır şimdi direk gözlerinin içersine baktığımda heyecanlanıyor ve kalbi hızlanıp vücudu adrenalin salgılamaya başlıyor buda oksitosin yani aşk hormonunu tetikliyor. Çocuk normal stabil hayatını yaşarken karşı cinsten onu heyecanlandıran birini farkedince o kişi ilgisini çekiyor ve o kişiyi tanımak istiyor. Anladın mı küçük zeka oyunları 😉
Soran
1 gü
Vay be ne taktikler var 😀
Görüş sahibi
1 gü
Bu benim taktiğim başkaları yapıyormu bilmiyorum
Gizli Üye
1 gü
Ben dururum sadece karşıdaki etkilenir😂
0|0
0|0
Beyzaa41 | Aşk İlişkileri konusunda 362 görüş paylaştı.
Kızlar Ne Diyor (5)
Etkilemek içinse sanırım bakışlarımı kullanıyorum direk gözlerinin içine bakıyorum ve heyecanlanıp vücutlarının adrenalin pompalamasını sağlıyorum.
Ah siz kızlar hep tahrik edici hareketler ile etkiliyorsunuz zaten çok kötüsünüz
Tahrik mi ndjxjd no no tahrik sadece heyecan yaptırıyorum
Ne bileyim adrenalin heyecan gözlere bakmak falan deyince hahdlabdoehd
Hayır şimdi direk gözlerinin içersine baktığımda heyecanlanıyor ve kalbi hızlanıp vücudu adrenalin salgılamaya başlıyor buda oksitosin yani aşk hormonunu tetikliyor. Çocuk normal stabil hayatını yaşarken karşı cinsten onu heyecanlandıran birini farkedince o kişi ilgisini çekiyor ve o kişiyi tanımak istiyor. Anladın mı küçük zeka oyunları 😉
Vay be ne taktikler var 😀
Bu benim taktiğim başkaları yapıyormu bilmiyorum
Sen nasıl etkilersin
Etkilemem 😂
Niye belki birgün senin beğendiğin ama seni beğenmeyen bir erkekte çıkabilir o zaman kaderine teslim mi olacaksın 😀
Beni beğenmeyeni bende beğenmem 😂
Sen nasıl etkilersin
Sen nasıl etkilersin
gözler hghghg
Masum bakışlar mı erotik bakışlar mı jahdlanfoshfis
masum knka