Bu zamana kadar hep alttan alıp vicdan yaptım afedersiniz ağzıma ettiler hala vicdan yapıyorum o kadar çok seviyor istiyor bensiz yaşayamaz modundalar ki dayanamıyorum ama bunkar yalan değil mi kandırıyırsunuz artık kırılmak isteniyorum
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
810Kanki iki ay konuştum yoğun bir şekilde ama hiç görmedi çocuk beni ve tanımıyor ölüyormuş aşkımdan bu doğru olabilir mi
soruyorum sana sence hulk gerçek olabilir mi? tabi ki hayır inanma kaptırma kendini
Kanki iki ay konuştum yoğun bir şekilde ama hiç görmedi çocuk beni ve tanımıyor ölüyormuş aşkımdan bu doğru olabilir mi
Çok tanıdık geldi bana nedense, yok olamaz nedenini sorarsan buradan yazamam. Ama inanma aşk veresiye verilirse alacağın tek şey yalan.
Kanki iki ay konuştum yoğun bir şekilde ama hiç görmedi çocuk beni ve tanımıyor ölüyormuş aşkımdan bu doğru olabilir mi
Seni kullanmaya çalışıyor kanma kız
Doğru dedin
Neden
@DarkLy_ ne neden güvenelim mi
Evet. Bir kız vardı 1 yıl sanal konuştuk. Sonra yaşadığı şehre gittim. Ankaraya. Otelde beraber kaldık. Bişi yapmadım 🙄
@DarkLy_ hadi ordan inandık diyelim herkes sen değil binde bir senin gibi çıkar
🤣🤣 sabaha kadar uyumamıştık.. 4 yıl oldu
Ölür ölür 🤣🤣
Görmeden nasıl aşık olabilir
O geceyi anlatmamı ister misin? Ama çoook etkileyicidir 😄
Duygusal yakınlık hissediyor olabilir. Aşık etmişsin ne yaptıysan artık ;)
@Feeling7d yani olamaz değil mi
Olabilir belki de
Dediğim gibi sevgi veresine verilirse alacağın tek şey yalan. Olamaz inanmıyorum.