yalnızzzzzzzzz | Aşk İlişkileri konusunda 355 görüş paylaştı.
Xper 6
13 gü
kurduğunun hayalleri yaşayamamanın verdiği acıdır o hissettiğin şahsen ben 3 kez denedim hep sözünde durmadılar yarı yolda bırakıldım ya da ben beceremem olmadı artık evlenmem sonuçta herkes evlenecek diye bir şey yok evlenmek güzel ama evlenebilecek uyumlu insanı bulmak çok zor bu zamanda evlenen kadınların yarısı zerre kadar sevmiyor evlendiğini adamla evlenmiyor parasıyla evleniyor kadın eşittir para bu zamanda çok delikanlı kadınlarda vardır para değil insanlığa bakanlar ama bana hiç denk gelmedi gelsede artık inanmam kaldıramam bir daha sonuncuusun acısı sene olacak tap taze hiç olmaz yani
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
Beyzaa41 | Aşk İlişkileri konusunda 363 görüş paylaştı.
Xper 5
13 gü
Benim eski sevgilim de nişanlanmıştı. Çok kötü bir duygu biliyorum. 4-5 ay çok kötüydü. Daha sonra ayrıldıklarını duydum ama bu haberle de mutlu olmadım. Seni unutup evlenen nişanlanan biri için üzülmenin gereksiz olduğunu biraz zaman geçtiğin de anlıyosun
Benimde 5 senemi verdigim eski sevgilim 2 aylik kizla evlenme asamasindalar bi kac aya evliler... bu aşamada bile bu acıyı çekiyorsam bilmiyorim nolcak öyle öyle öğrenirsin yapcak bisi yok
0|0
0|0
Görüş sahibi
13 gü
* öyle öyle
Görüş sahibi
13 gü
öyle
Görüş sahibi
13 gü
Cikmiyor ya duzeltiyorlar yaziyi öl e öl e
Gizli Üye
13 gü
Banane ya evlensin skimden aşşa kasımpaşa ya cokta skimde
0|0
0|0
aqua4107 | Aşk İlişkileri konusunda 129 görüş paylaştı.
Xper 5
13 gü
evlensede a q evlenmesede a q eski lan alayinin a q
0|0
0|0
rubyrubbie | Aşk İlişkileri konusunda 111 görüş paylaştı.
Xper 5
13 gü
benimki evlenmedi daha bekliyirum zamanla anlarım nasıl bir duygu
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş