Merhaba, bir görüşe yorum yapmışsın ve bu o kadar doğru bir şey ki. Belki de sırf babamızdan sevgi ilgi alaka şefkat göremediğimiz için bir erkekte bu ilgiyi ve belki de daha fazlasını bekliyoruz.
Cunki yaşayan bilir ama bunu kullanan soysuzlar yüzünden geriye sevgi kalmaz, ben şu an öyle çabalıyorum kisevgi dolu biri olmak için, ama her kumandanın pili bittiği gibi benimde bitti
sorucevabı | Aşk İlişkileri konusunda 52 görüş paylaştı.
Xper 4
7 gü
duvarlarını indirdin diye ateşe tutulma durumu. karşıdaki ne seviyor ne sayıyor. değerinden fazla vermişsin gö"ü kalkmış. ona verdiğin tepkiler o kişiyle bağdaşmadı. hayali birine ilgi göstermişsin. karşındaki et kemik. aranızda olanları fiziksel görmen yerinde olur bence: sana kalabalık olmuş. yalnızlığını gidermiş yoksa o o değil.
2|0
0|0
Gizli Üye
7 gü
Doğrusun yanındaki kaymaklı bisküvi dururken dışarda çöpte küflü peynir bulur. Didikler. Ona bakım yapar, zaman para harcar küflü peyniri adam edeceğim diye. Ağzını ayırırken yanındaki kaymaklı bisküvi bayatlar zamanla. Çöp daha hoş demek ki. Ama şu da var bazen çöpe bal kaymak sıfır kutulu atılıyor. Onu bulmak ayrı. Sözüm çöp kedisi olmak. Biz severiz çöp kediligini:).
Kişi kendinin hakkettiği yerdedir, sen çöplükte demekki 🤷♀️
Görüş sahibi
7 gü
Aklıma bişey gelmedi benzetme sanatım güzeldir. Beğen bence:) çok güzel foto süsleme yaparım.:)
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
7 gü
Ne alaka dışarı tatlıdır. Bunu bilmiyorsan öğren gerçi öğrenmişin gibi değer verme konusunu. Evet çöp kedisiyim var mı. Ve çöplükteyim. Beni görsen dilin tutulur o çöpe direk atlardın ya neyse. Bu arada beni yücelten ex'lere güvenerek konuştum:) harbi fenayım:)
Sorayım hatta sordum:) yahu yörü git. Aldın beni çöpe attın layık yer dedin. Sonrada moloz moloz yazıyorsun. Ne halin varsa gör. Soruna cevap görüş yazanda kabahat. İyi geceler.
PнiιippaİsBacк | Aşk İlişkileri konusunda 2b görüş paylaştı.
Yoda
7 gü
Sülük gibi yapışan, bırakmayan dişilerden daha iticisi var mı? Hayır bizim sevgiye ilgiye ihtiyacımız olmadığını, sıkıldığımızı ne zaman öğreneceksiniz.
işte has cevap geldi, ama şöyle birsey var kızlar çok sevince ister istemez sürekli hayatının noktası o oluyor, yani erkekler aşık olunca nasıl duygular yaşar bilmiyorum ama, yaş ilerleyince çoğu erkek o sülük dediğin kızlara hasret kalıyor, evlendigi diğer kadına lanet ediyor artık oderece
Hiç öyle erkek yok, seni kandırıyorlar ya da kendini kandırıyorsun. Erkeğinize sülük gibi yapışmayın, merkeze koymayın ki kaybetmeyin erkeksiz kalmayın.
Bak dediğin cidden doğru helal olsun da, yaş ilerleyince emin ol öyle oluyor çevremde çok örnek var hayatlarini dinlediğim cok kişi var tabi benim bildiklerim bunlar, ama dediğin çok doğru sıkıntı bizim kendimize hakim olamamamiz, belki babadan görülmeyen şefkati sevgiyi başkasından alma çabasıdır,
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
48Seni tkip ettim istersen konuşabiliriz
Cunki yaşayan bilir ama bunu kullanan soysuzlar yüzünden geriye sevgi kalmaz, ben şu an öyle çabalıyorum kisevgi dolu biri olmak için, ama her kumandanın pili bittiği gibi benimde bitti
Yanlış insanlara çabalamayı bırak diyeceğim ama doğrusunu görmeden yapıyoruz bunu biz.
Doğru
Allah aşkına verdiğin örneğe bak 😁
Kişi kendinin hakkettiği yerdedir, sen çöplükte demekki 🤷♀️
Aklıma bişey gelmedi benzetme sanatım güzeldir. Beğen bence:) çok güzel foto süsleme yaparım.:)
Ne alaka dışarı tatlıdır. Bunu bilmiyorsan öğren gerçi öğrenmişin gibi değer verme konusunu. Evet çöp kedisiyim var mı. Ve çöplükteyim. Beni görsen dilin tutulur o çöpe direk atlardın ya neyse. Bu arada beni yücelten ex'lere güvenerek konuştum:) harbi fenayım:)
Bir sor tipin umrumdami
Sorayım hatta sordum:) yahu yörü git. Aldın beni çöpe attın layık yer dedin. Sonrada moloz moloz yazıyorsun. Ne halin varsa gör. Soruna cevap görüş yazanda kabahat. İyi geceler.
Teyloooooo bence de bir uyu beynini topla 😁
işte has cevap geldi, ama şöyle birsey var kızlar çok sevince ister istemez sürekli hayatının noktası o oluyor, yani erkekler aşık olunca nasıl duygular yaşar bilmiyorum ama, yaş ilerleyince çoğu erkek o sülük dediğin kızlara hasret kalıyor, evlendigi diğer kadına lanet ediyor artık oderece
Hiç öyle erkek yok, seni kandırıyorlar ya da kendini kandırıyorsun. Erkeğinize sülük gibi yapışmayın, merkeze koymayın ki kaybetmeyin erkeksiz kalmayın.
Bak dediğin cidden doğru helal olsun da, yaş ilerleyince emin ol öyle oluyor çevremde çok örnek var hayatlarini dinlediğim cok kişi var tabi benim bildiklerim bunlar, ama dediğin çok doğru sıkıntı bizim kendimize hakim olamamamiz, belki babadan görülmeyen şefkati sevgiyi başkasından alma çabasıdır,
Yanlış çevren vardır. Erkek hiçbir zaman ilgiye sevgiye muhtaç değildir, buna kadınlar muhtaç bu yüzden daralırız biz, sizin hoşunuza gider.
İyi umarım 50 lili yaşlarına denk gelirim 😁
Niye anlayalım?
Duygularımızın karşılıklı olmadığı biri ile niye ilişki sürdürelim?
Karşılıklı olmadığı birine öyleymiş gibi davranmaman gerektiğini
Davranmıyoruz. O sözün amcılara gitsin