Bir arkadaşlık sitesinde bi erkekle tanistim kendisini çok begendim uzun süre konustuk ilerledik asik oldum ona bayaa sonra dürüstlük konusu acildi ben evliyim dedi ilk tavir aldim yazmadim bi sure ama surekli yazmaya devam etti sonunda dayanamadim kalbimi dinledim cevap verdim ve hala konusmaya devam ediyoruz kendisini cok seviyorum sizce napmaliyim
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1536Türk kızları aklınızı başınıza alın.
Evli erkeklerde ne buluyorsunuz her zaman soru olarak sorarım.
Evli bir erkek sizler için risk arz etmiyor ne de olsa sizin onunla yaşayacağınız tecrübe ve deneyim sizi mutlu edecek. Siz mutlu olurken belki o erkeğin Karısı kar olacak üzülecek gözyaşları dökecek, beddualar edecek, çoluk çocuğu varsa üzülecek.
Evli bir erkek senin peşinden bugün konuşuyorsa
Yarın bir gün eşinden ayrılıp seninle birlikte olup evlenirse o zaman seni hayal kırıklığına uğratmayacağı ne malum. Kaldı ki evlenip boşuna bir erkek Türkiye Cumhuriyeti’nde karısına nafaka ödemek zorunda, öyle bir durum söz konusu olduğunda senin bugün aşık oldum dediğin erkek sana kısıtlı imkanlar sunacak. Sen bunların farkında mısın.
Tahmin ediyorum ki bu kadar detaylı düşünmemiştin.
Benim sana tavsiyem macerayı bırak aklını başına al kafa yoracaksan düzenli bir hayat için geleceğin için kafa yorman.
Yani ahlaksız olma! Kendini o kadının yerine koysana ya gidip anlatacaktım kadına ama kıyamadım kadın mutluydu onun yuvasını yıkmak istemedim
Evli birine inanma asla sevmiyordur eşini aldatan birinden ne bekliyorsun da seviyorsun adam mı kalmadı ya