Sevgilim evine o gün önce 3 kadını almış biri eski sevgilisi ikisi arkadaşı ama arkadaşları aralarını yapmaya çalışıyor. Ve bana bugün arkadaşlarının onu rahatsız edip baskı yaptığını fakat kendisinin hayatımda biri var dediğinin ses kaydını attı. Kadin arkadaşı da ona ses atmış onu da attı ve geçen gün ki fotoğraflarınızı sildim demiş sonda. Bende ordan yakaladım ve ön gün önce üç kadının evine gedifini yarım saat oturup kalktıklarını söyledi ve şu an soru soruyorum verdiği tepkiler bunlar. Sizce ne yapmalıyım 😭😭😭 çok üzgünüm ilişkimiz henüz yeni nolcak bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?
Çok mutsuzum lütfen bakın ne yapcam bilmiyorum inanın?
7
12
Görüşünü yaz
Kapat
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
butekaldim | Aşk İlişkileri konusunda 334 görüş paylaştı.
Xper 7
7 gü
Eve baskın yapmamışlardır herhalde. Haberi vardır geleceklerinden. Kendi kabul etmiş yani , onun geleceğini bilen senin hoşuna gitmeyeceğini bilir ya gelmeyin derdi ya da haber verirdi. hoşuma gitmedi bu durum.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Soran
7 gü
Bende öyle dedim. Yarim saat oturup kalktılar dedi, birde sürekli gizli video foto vs cekiyorlarmis
Soran
7 gü
Bana gösterip bak sevgilin bizimle demek için onu söyledi bana
Bence sana yapılan çok ayıp, en yakın arkadaşı olsun bir araya geliyorsa haber versin. üstelik istemiyorum modunda ama sana yaptığı açıklamalar da beni tatmin etmedi. Siz bilirsiniz belki 2. Şans vermek istersiniz ama güven sarsıcı bir durum.
Beyefendi61 | Aşk İlişkileri konusunda 97 görüş paylaştı.
Xper 5
7 gü
Yahu niye kendini parçalıyorsun? Seninle olan ilişkisine değer kıymet vermiş olsaydı böyle bir görüşme asla gerçekleşmezdi. Hangi mantıkta böyle bir davet icabet etmiş. Ne olursa olsun gerçek acı Sen yol yakınken bırak en doğru karar olur. Sen onu bırakınca birden bire kıymete binecekğinden emin olabilirsin. Erkek arkadaşın egosu yüksek olan bir tip anladığım kadar bu nedenle senin ona tekme atmana haz edemeyecek bu nedenle afedersin köpek gibi peşinde Koşacak. Hadi bırak ve kendini temiz doğru düzenli bir gelecekur sevgili eryada geç gelir seni bulur sen doğru kararları aldığın sürece kazanırsın.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş