arkadaslar uniye basladigim hafta bir etkinlikte bir cocukla tanismistim. o geldi tanisti daha sonrada sana ilgim var diyen bakislar atti ama ben kaba bir sekilde yüzümü cevirdim. (bilmiyorum neden böyle yaptim) daha sonra benim yakin erkek arkadasimla yanimda oturdu ben tavir yaptim istemiyormus gibi yaptim. Neyse gel zaman git zaman 2 sene sonra kütüphanede cocuga soru sormaya gittim yanina aramizda bir elektriklenme oldu beni öpmek istedi ama ben geri cekildim. Ertesi gün yine ayni yere oturmustu geldigimde bana bakti ama ben asabi bir sekilde yerime gectim. bir daha görmedik birbirimizi Korona malüm.
ben ona mesaj attim gecenlerde senden hoslaniyorum, seni geri öperdim yazdim. Sen kimsin diye mesaj atti. kütüphanedeki kizim dedigimde bir daha mesaj atmadi :/
Sizce bana ilgisi artik yok mu? Yoksa onu gördügümde yanina gidip konusayim mi?
ben ona mesaj attim gecenlerde senden hoslaniyorum, seni geri öperdim yazdim. Sen kimsin diye mesaj atti. kütüphanedeki kizim dedigimde bir daha mesaj atmadi :/
Sizce bana ilgisi artik yok mu? Yoksa onu gördügümde yanina gidip konusayim mi?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33yani artik öpmek de mi istemiyor :/yoksa kesin net hayir demedigi icin bir umut hala var midir.
Keşke cesareti olup ben seni sevmiyorum diyebilseler ama açık kapı bırakıyorlar ve istedikleri zaman geri döndüklerinde orda aynı kişiyi bulacaklarını sanıyorlar ve bukuyorlar çünkü severken göremiyor insan öğrendim artık bir erkek ilgilenmiyorsa bırakıp gideceksin
o zaman uygun degildi derslerime odaklanmaliydim.
Beraber çalışırdınız
yani artik olan oldu ama sence durum umutsuz mu? yani bir görünce yanina gidiyim mi =D yani sanki tamamen istemese istemiyorum falan der tamamen kapatirdi kapiyi.
Bu seferde sen git yapış eğxüsjzjsnxnd
yani kabaydim pismanim artik hic sansim yok mu :/
Kütüphanede konuşmaya çalış bilmiyorum zaman gösterir
öppsmedik ki daha :D
evet sanirim eski kiz arkadasina döndü bu korona döneminde =/ kiz geldi cünlü baska yerde okuyordu.
hayir sinavlarimi gectim artik buna zaman ayirabilirim =)
O zaman beklee
Karşına biri cikar
ama eskiden ilgisi vardi o ilgi bir daha gelmez mi :/
o eskidendi giden ilgi geri gelmez
peki neden kusura bakma sevgilim falan var demiyorda hic birsey yazmadi. yani sinif arkadasina ilgisi olmasa direkt yazardi, böylesi gurur ya da Şu an degil ama bir acik kapi birakmak gibi, tamamen istemese sana hissi yok der gecerdi.