mesaj atanlari stalkladim, son derece kalitesiz kadinlardi. kalitesiz kadin kalitesiz erkek secer. emin olun kadinlarin da defolusu oldugu gibi erkeklerin de var. bu nedenle genelleme yapamayiz hocam. kalite nadir bir sey ondan karsiniza hep kotu ornekler cikmasi cok dogal. benim cevremdeki kadinlar iyi, donanimli, kulturlu insanlar. sizin etrafinizdaki kadinlar boyle degilse cevrenizi degistirmenizi tavsiye ederim ve umudunuzu kaybetmeyin :)
0|1
0|0
Blacklordrs | Aşk İlişkileri konusunda 17,5b görüş paylaştı.
Master
11 gü
Şöyle bir laf vardır bilirmisin deveye diken inşanı ziken yaraşır ama sen kendine yakışanı yap seven sevsin sevmeyende defolsun gitsin o çok sevdikleri yere
0|1
0|0
MüHüR_GöZLüM | Aşk İlişkileri konusunda 75 görüş paylaştı.
Xper 4
11 gü
Hayır tabi ki. Öyleleri psikolojik hastalar benim gözümde
0|1
0|0
SessizzGürültü | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sosyal medyadan katillere aşk mesajları yazan kadınları görüyoruz. Peki, tüm kadınlar mı kötü çocuklara sempati ve sevgi duyarlar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
44Onlar para için her seyi yapacak kasalar. Ayaklari üzerinde duran hicbir güçlü kadın bu dediğini yapmaz
İstisnalar kaideyi bozmaz ama maalesef kadınların çoğu da zalimlere tav olmadan duramıyor gibi...
Belki tüm kadınlara sorsak sözde öyle derler ama gerçekte kadınlar kötü çocuk görünce herşeyi unutup kendilerinden geçiyorlar gibi...