Kürt olmak bizim suçumuz mu?
Kürtüm , bu benim tercihim değil yaşadığım şehir benim tercihim değil doğuduğum ev benim tercihim değil annemiz babamızı nasıl biz seçmiyorsak buda Oyel peki sevmekte bir kalbin birini sevmise bu da bizim suçumuz mu insanlar kalbinin kime baktığını değil yaşadığı hayata bakıyormuş kimse bana demsin iç guzelik herkes dışı güzelliğe bakıyormuş maalesef yazıklar olsun...
Kürtüm , bu benim tercihim değil yaşadığım şehir benim tercihim değil doğuduğum ev benim tercihim değil annemiz babamızı nasıl biz seçmiyorsak buda Oyel peki sevmekte bir kalbin birini sevmise bu da bizim suçumuz mu insanlar kalbinin kime baktığını değil yaşadığı hayata bakıyormuş kimse bana demsin iç guzelik herkes dışı güzelliğe bakıyormuş maalesef yazıklar olsun...
Güncellemeler:
Erkekler Ne Diyor (5)
O yüzden hem Türküm hem Kürdüm
Ve gurur duyuyorum... anliyorum seni dert etme
... Saygilarimla🌹🌹
Teşekkür ederim
Rica ederm ne demek kardesim ırkçılık yapanların canı cehenneme... Edi bese😊
ama kürt olmuş olsaydimda oldugum her halimle gurur duyardim.
bir söz vardir ;
aslini inkar eden namerttir.
aslinla yaşa kimseye aldirma 😉
Aslını söylüyoruz bizde bundandır sevilmediğimiz
birinin seni sevmesine ihtiyac duyarsannnn.
isin zor.
sevdirmeyeceksin , sevecek sende seversen kabulleneceksin.
Öyle olsaymış keşke yinde teskkur ederim Her sey için sağol
😞😞
Kürt olduğumuz suçmuş
Öyle bir şey yok bu topraklarda beraber yaşıyoruz yüzyıllardır öyle bir şey olamazda
Keşke herkes Öyle deseymiş demi yoksa sendemi dilindekini söylüyorsun da ya içindeki aslımızı söylüyoruz bundandır sevmediğimiz
Ne demek istediğini tam anlamadım
Boşver yinde teşekkür ederim herşey için sağol
Biraz umudunu kesmiş gibisin canın sıkkın galiba
Evet öyle dağın ardından güneş doğacı günü beklerken aslında arkasındaki kara bulutları görmemişim umudumu kabetim artık beklemiyorum güneşin doğmasını
Saçmalama böyle umutsuzluğa düşersen işte o zaman kaybedersin daha azimli daha güçlü kalkman lazım
👍👍