Ciddi değilse gönül eğlendiriyorsunuz?
Kendimi bahsedeyim ben 3 yıl once birini sevdim ilk sevdiğim kişiydi 4 sneedir felan onu sveiyordum işte sevgili olduk kullandı çöpe attı 3 yidlir kimseye görüsmezdim konusmadim hekresten uzak olurdum kısmeti sevemezidm mesela 1 yıldır oyun oynuyorum bilirsniz pugb her kimle oynasam sevemesem bile zamanim geciyor egleniyroum aman ne sevgilimis ne evelnmemis boyel iyi diyroum sebep sorun mu var bende sizinki naisl merak ediyorum
Kendimi bahsedeyim ben 3 yıl once birini sevdim ilk sevdiğim kişiydi 4 sneedir felan onu sveiyordum işte sevgili olduk kullandı çöpe attı 3 yidlir kimseye görüsmezdim konusmadim hekresten uzak olurdum kısmeti sevemezidm mesela 1 yıldır oyun oynuyorum bilirsniz pugb her kimle oynasam sevemesem bile zamanim geciyor egleniyroum aman ne sevgilimis ne evelnmemis boyel iyi diyroum sebep sorun mu var bende sizinki naisl merak ediyorum
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
03Takıntıdır.
Hayatı yaşamamayı sen seçiyosun farketmeden.
Bunu sen kendine yapıyosun o düşünceden çıkmadan, hayata adım atmadığından.
Yapma, hayat o insandan ibaret değil
İlk yazdigin çok doğru yok anam yok yazacak halim yok
Ben beklerim. Yazacağın zaman yaz.:) Bak giderim pişman olursun. Kaçırdım civili dersin:)
TM saol
Kalbimi kapattım Allah açsın istiyorum
Bence önce sen kendi kendine açmayı dene
Yok yok acmayi deneyemem 2020 Kasım'da biriyle tanışim dedim tanıştım tam bende ona karşı gerçek ciddi biryler olyyirdu o gitti bende umutlarımı kapattım 1 ay olmadı uzun sürmedi ama 2 3 aydır takiplesiyorduk 2 3 ay birşey hissetmiyordum şans verim dedim hep yazıyor dedim işte İs işten gectj
Karşına düzgün birileri çıkar inşallah
İns bekliyorum ama rahat değilim korkuyorum