beyazorkidem | Aşk İlişkileri konusunda 14,3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 gü
Geçtiğimiz aylarda bu durumu bizzat yaşadım, zeki kadınlar aşık olunca o zekadan eser kalmayabiliyormuş bazen bunu öğrenmiş oldum.
0|1
0|0
umrumdışı_ | Aşk İlişkileri konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Fenomen
1 gü
Sevgilim hayatında başka biri? Sevgilim olamaz o.
0|2
0|0
Beyefendi61 | Aşk İlişkileri konusunda 79 görüş paylaştı.
Xper 4
1 gü
Hayatta senin değer verdiğine güvenemeyeceksin. Sevginin anlamı kalır mı? Sevdiğim kadın eğer beni aldattıysa ister evli olayım ister bekar farketmez teşekkür ederim kapıyı arkamdan çeker giderim. Sakinleştiğimde kendimi sorgularım onunla birlikte yaşamış olduğum ilişkide nerede nasıl bir hata yapmış olabilirim diyerek karşımdaki kişinin ne kadar hatalı olduğunu bilsem de onun başka birisiyle beni aldatmasın nedenlerini bulmaya çalışırdım böylelikle bir sonraki ilişkimde başıma gelmemesi için önlem almış olurum ne de yeni ilişkim de değer kıymet verdiğim kadına haksızlık etmemiş olurum. İkili ilişkilerde her zaman Terazi tartarken ufak noktalara dikkat etmek etmek gerekir. Bir erkek için gerçekten çok yıpratıcı bir durum.
Öncelikle ben biraz burçlara inanan biriyim şunu söyleyeyim bir erkekle sevgili olacaksanız bu boğa olmalıdır. Çünkü boğalar son derece kıskanç, sahiplenici ve sadıktır. Aldatır ama şöyle aldatır, boğa burçları ilgi görmekten çok hoşlanırlar ona ilgi gösteriyorsanız tek ilgiyi sizden görmek ister ve başkasını asla umursamaz. Ama eğer ona ilgi göstermiyorsanız ilgiyi başkasından görüyorsa o zaman işin rengi değişir. Boğa en çok ilgi ister umursamaz tavrınız varsa boğa burçlarıyla pek şansınız olmayabilir. Boğa Burcu erkeği sizi yanıltmaz ve başka biriyle yakalama veya görme ihtimaliniz çok fazla düşüktür hatta yoktur bile
0|1
0|1
AdanaLiii_ks | Aşk İlişkileri konusunda 658 görüş paylaştı.
Yoda
1 gü
Hep sen soruyorsun hiç cevap yok🤔 asıl sen söyle ne yapardın merak ettim🤓
Direk ayrılırdım. Ve ona ait her şeyi yok edip her yerden engellerdim. Arasa bile açmazdım. Hatta bir müddet sonra gözüne soka soka başkalarıyla takılırdım.
onun çalıştığı yeri falan basıp sen beni nasıl aldatırsın diyip seslice onun itibarını yerlere düşürürdüm yaşadığı bina içindeki insanlara gidip ağlayıp onlar noldu falan derseler beni aldattı o falan derdim sonrada tüm parasını alıp evden çıkardım ardından ağla köpek diye mesaj ataardım
0|0
0|0
Drtalianja | Aşk İlişkileri konusunda 192 görüş paylaştı.
Xper 5
1 gü
En korktuğum şeylerden biri. Çok üzülür ve yetersiz hissederim kendimi.
1|3
0|0
butekaldim | Aşk İlişkileri konusunda 319 görüş paylaştı.
Xper 7
1 gü
Eski sevgilim diyecektin sanırım. Hayatında biri varsa ben çoktan eskimiş oluyorum ve oda benim için öyle. Çıkarırdım hayatımdan.
0|2
0|0
Smptk | Aşk İlişkileri konusunda 150 görüş paylaştı.
Xper 5
1 gü
Ayrıldıktan sonra öğrenmiştim tabi şu an peşimde köpek dönüp bakmıyorum en affedilmeyecek şeydir gözümde aldatmak karaktersizliktir sevmiyorum de git ama ne diye aldatırsın ki
0|3
0|0
mervems91 | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Guru
1 gü
Öğrendim sessizce ayrıldım telefonlarına cevap vermedim. Bitti.
Çok kötü bir durum acılar için kıvranmanıza sebep oluyor bütün kemiklerinizi aynı anda kırmışlar gibi bir acı yaşarken ölüyorsunuz zaten pekde bir şey yapamıyorsunuz
Bana göre aldatmak en affedilmeyecek şeylerden biri ne onunla konuşurdum ne intikam planı yapardım sadece her şeyi öğrendiğimi söyleyip onu tamamen silerdim
0|1
0|0
Gogo_latte | Aşk İlişkileri konusunda 3,4b görüş paylaştı.
Guru
1 gü
O virgülle devam ederken , ben noktayı koyarım olur biter...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
4927Hayatta senin değer verdiğine güvenemeyeceksin. Sevginin anlamı kalır mı?
Sevdiğim kadın eğer beni aldattıysa ister evli olayım ister bekar farketmez teşekkür ederim kapıyı arkamdan çeker giderim.
Sakinleştiğimde kendimi sorgularım onunla birlikte yaşamış olduğum ilişkide nerede nasıl bir hata yapmış olabilirim diyerek karşımdaki kişinin ne kadar hatalı olduğunu bilsem de onun başka birisiyle beni aldatmasın nedenlerini bulmaya çalışırdım böylelikle bir sonraki ilişkimde başıma gelmemesi için önlem almış olurum ne de yeni ilişkim de değer kıymet verdiğim kadına haksızlık etmemiş olurum. İkili ilişkilerde her zaman Terazi tartarken ufak noktalara dikkat etmek etmek gerekir. Bir erkek için gerçekten çok yıpratıcı bir durum.
Cevapsız çağrı 🤭🤓
Yorumsuz be kanka simdilik 🤨🤨
Hep yorumsuzsun🤓
Soru soran benim kankiş top sizde 😂😂😂😂😂😂😂😂
Arada kendi cevabını da paylaş ama bazılarımız yapıyor sende geri kalma kanka😁😉
hee anladım kankacım :)
Çabalamadı mı
Gwçmiş olsun hanımefendi
@Gamze2110 uğraştı uğraşmaz mı inkar bile etti ama boş yani.. :)
Ayrılırdım baska çarem yok.
Bian kendi yorumumu okuyorum sandım ahhaha
@1günlükinsan ahahah egoist team gel sarılalım
Onu öyle bir görmezden gelirim ki kendi bile varlığından şüphe edecek
Gerçekten bunu diyebilirmisin?
Vallahi dedim kral 🤦♂️
Kral sensin 🙏 valla büyük bi t*ssak ister bunu yapmak ben yapamam kırk yıl başına vururum bu yaptığını
Yok kral ben onu dedim daha sonra ayrıldık
Bunu diyebilmek bile bi cesaret helal olsun
Neyse kral açma yaramı ahahahahaha
😂😂
Eyw
Kesinlikle taksepeti koluna herkes kendi yoluna