Bi saniye bosluga düşüyorum hersey sanki dondu yanlızlığima iç çekiyorum bugunde soruyorum kendime yine yanliz kaldin be murat kimi zaman hiç gülmeyecek diyorum bu talih arasanda bir gün bi kösede ölüp gideceksin iste
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
50Bi nevi dogru bizi de hiçsizleştiren yine biziz
Belki de ofkenin altinda saklamaya calisiyorsun
Ağlamayı üzülmeyi sevmem. Üzüldüğüm de oldu ama öfke oldu artık içimde
Demekki artik kendi cozumunu formulunu bulabilmissin
Çözümünü bulamadım öfkemin geçmesi içinb
Ofke de iyi aslinda hicsizlikten bi duygu yasamamaktan
Ayri olsa da o kisi Şu an baskasiyla olsada aradan 3 sene gecse de bazen oluyor iste
Neden peki
Birini sadece seni seviyorum diyerek sevmezsin bakislarini seversin gulusunu seversin anilarini seversin uzaktan seversin ama seversin iste neden aramadan birsey beklemeden oyle bir kosede sessiz ve yanliz basina senaryo bellidir ama sen icinde oyunu oynamaya devam edersin
Peki böyle bir durumda ulaşmaya çalışamaz mısın
Bazen sadece uzaktan izlemen gerekir caninin yanmasi gerekir acilara alisman gerekir yoksa bi sandala binersin suruklenip kaybolursun
Bir şey daha sormak istiyorum müsadenle. Eğer araları cidden bozulmuş olan birileri varsa ama birbirlerini sevmelerine rağmen yazamıyorlarsa bunu tavırlarıyla belli etmeye çalışırlar mı sence? Belki yeniden olur düşüncesiyle
Ben sana bisey diyim bir iliski 1 kere bitmisse bitmistir 2. si olamaz eger birbirinizi gercekten seviyor olsaydiniz zaten 2. Şansı aramazdınız bazen düsmen gerekir ogrenmen gerekir 2. çelmede düsmezsin cunku zaten bunu oğrenmissindir sen sen ol birini seversen sonuna kadar sev 2. si olmasin ve asla aklindan cikarma allah seni ona yazmissa bir sekilde karsina cikaririr nasibinde yoksa yazsan da bos sevsende
Çok doğru söylüyorsun. Teşekkürler. Hakkımızda hayırlısı olsun
Insalalh hersey gonlunce olur
Amin inşallah sizin de öyle
Hayirlisi diyelim
Tek basina olunce hicbir yer iyi gelmez insana
Insan yanlizliga alisiyor