Bakarmısımız rica etsem?

- Aldatmak cinsiyetle alakalı bir şey değil karakter meselesidir.
Ve aldatmayacak bir sürü erkek var ama bizim insanımızda çamur at izi kalsın olayı çok olduğundan aldatmayan erkek yoktur gibi saçma sapan konuşmalar yapabiliyorlar.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1555- Hayat bir okul hayattaki olaylarda sinavdir
Ben sadakat sinavindan basari ile gececegimi dusunuyorum ya bu dunyadan.
Tecrubeler, onca gorduklerimizden aldigimiz dersler notlar bunca seyleri gorupte aptal olamaz insan0|00|0 - İnternet b*ktan bir dünyadır girersen çıkamazsınız çıkarsan çekerler içine, Görücü usulü annen onun ailesini tanıyordur her çocuk ailesi gibi olmuyor, Dürüstlük ve Sadakat farklı şeyler, Mesala dürüstümdür ama şu an sevgili olduğumuzu farz edersek kız geçer bakarım güzel miydi o dersen maşaAllah derim bu dürüstlüktür, Sadakat her daim ölene kadar olan bir şeydir.0|00|0
- Gorucu usulu evlenecegin insani da tanimayacaksin
En iyisi kendin tanisip sevip ona gore hayatini yonlendirmen
Isterse internetten olsun bir de gecmise takili kalanlardansa olmaz
Cunku gorucu gelen kisi de sana gecmisini anlatir mi anlatsa da yalan soylucektir0|00|0 - Vardır milyonda bir neden olmasın öenmli olan o elması yerin dibinden çıkarıp sahip olmak onu bulabilmek0|00|0
- Kuzenime diyim 27 yaşında o da bir evlenemedi yakışıklı ama haa hatta küçükken ben seninle evlencem diyordum hakshakahahahaha0|00|0
- Selam, daha yarına çıkacağımız belli değilken size bunun sözünü vericek kişiyi nasıl bulalım. Umarım karşınıza aldatmayan kişiler çıkar. :)0|00|0
- inan bende öyleyim ama evlenmeyeceğim düzgün insan yok çünkü0|00|0
- Kadın erkek aynı. İşin aslı insanlar ne istediğini bilmiyor0|00|0
- Var ama bulunması zor gibi resmen manavdan elma armut gibi seçeceğiz0|00|0
- Gizli Üye8 güKadınlar çapkın sever sadıkları sünepe bulur genelde ama istisnaen de olsa sadık erkek arayanları görmek güzel. Allah gönlünüze göre versin.0|01|0
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- aslında böyle erkekler çok ama sosyal yaşantıları çok olmadığından kimse görmüyo0|00|0
- Internetten tanıştığın aldatıyor da görücü usulü tanıştığın aldatmayacak mı? Bu nasıl mantıktır.0|00|0
- Kendine saygısı olan insan kimseyi aldatmaz. Birini aldattığını sanan kendini aldatır2|00|0
- arkadaşım aldatmanın sebebi kadınlar başlı başına zaten. Kadınlar deli gibi makyaj yapıp kendini gösterme derdindeyken erkeklerin sadık olmasını mı bekliyosun pardon? bu neyin kafası anlamış değilim0|03|0
- Gizli Üye8 güister inan ister inanma sana şu an da bir umut ışığı yakıyorum eğer ilgini çekmiyorsa yorum atma senin için birini düşünüyorum0|00|0
- Görüş sahibi8 gü
mk çocuguuu ben öz abim için düşündüm sen benim abiimin sıçtığııı boka kurban ol iğrenç bi insansın iyiki bok suratını gösterdin konuşmadık sapık diyor bide sen sapık görmemişsin inşallah bok gibi hayatın olr tek istedğim o Allah uzun ömür versin senin aşşağılık hadi işine hadi siktrr git
- Varda çok az var ama emin ol sadece erkekler aldatmıyo0|00|0
- Gizli Üye8 güVardır neden olmasin ahlakli kız olduğu kadar ahlakli erkekekte var.0|00|0
- Elbette vardır sevmesini bilen olduktan sonra her şey iki bacak arası ile iki dudak arası değildir0|00|0
- dürüstüm asla aldatmam ama hep aldatildim o yüzden bende artik aldaticam kimseye güven olmaz0|00|0
- Şans işi o görücü usulüde evlensen olmaz diye bişey yok0|00|0
- Gizli Üye8 güAşk acısı çekmiş erkeklerin çoğu sadıktır bundan emin olabilirsin.2|00|0
- Şu aldatma olayını abartmayın. Biz de sevgi istiyoruz ve biz de sadık insaniz. Ben eşimden başka bir kadına bakmam0|00|0
- Evlenme evlilik kötü neden deme yazmaya üşeniyorum. Ama cidden kotu0|10|1
- Aldatan her türlü aldatır. Bu karaktere bağlı ama hiç tanımadığın adama güvenmek akıl karı değil0|00|0
- bu devırde baska nerden tanısıcan heryer kapalı herkez evdeyken0|00|0
- Vardır tabi ki niye olmasın yeter ki sevdiğine bağlansın sahip çıksın ve ilişkide saygı sevgi olsun0|00|0
- Gizli Üye8 güÖyle biri mi var? Keşke olsa ben de güvenemiyorum hiç. Sadık birini bulursam ayaklarını bile yıkarım o derece 😒0|10|0
- Gizli Üye8 güErkeklere güvencim 0
Öz babam bk çıkmış üvey de bk
Elin oğluyla evlensem arkamda durur mu büyük bi güvbezlik var1|00|1 - Vardır elbette ama tercih edilmezler. 😀0|00|0
- Asla aldatmayacak erkek elbette vardır.0|00|0
%15-%20. Yaş bakımından küçüğüm ama çevremde cidden kaliteli insanlar var.
Bir defa her daim her kıza yazan tipten uzak dur
İnternetten tanışma internetten insanlara güven olmaz. İyi insanlar çevresi çok geniş olmayan genellikle erkeklerle takılan tiplerdir.- Hepsini Göster Daha Az Göster
Hayır yani aldatmayacak diğerlerinde gözü olmayan erkek sayısı %20 diyim ama sadece aldatmayacak erkek sayısı %42 falan diyim
- Evet babam onu da annem kaptı0|00|0
- sevgim kalmasa bile asla aldatmam0|00|0
Ne demek sebep bunun sebebi mi var benim karakterime ters ben eski kafalıyım öyle daldan dala atlamam tuttuğum eli bırakmam o ister geçinemiyoruz der boşanırız
- Var ama şans lazım tabi ki.0|00|0
- vardır tabiki herkesin kanı bozuk değil..0|00|0
çünkü herkesin larıyla hareket etmiceksin kendi hislerimle hareket et. millete bakarsan herkes 10 numara herkes kusursuz. ALLAH insanin içi nasılsa öyle birini çıkarır karşına sende dua edersen doğru insanı bulursun yeterki inan
Valla ben herkezi dinlemem kendi kararımı kendim alırım şimdi bana herkes senin için kötü deseler hadi lan ordan derim kaç gün sohbet ettin derim seni tanımaya başlarim. Sonra zaten kafamda hee bu kız ya evlenilecek kız ya da değil diye kendi kararımı veririm ama asla birinin larıyla hareket etmek bak birine kötü olan bir kız belki bana güzeldir.. belki ben o huyunu seviyorumdur. Başkasına kötü olabilir.. sende kendi duygularinla hareket et olabilir konuş internetten de olsa konuş birileriyle zaten adamın niyetini anlarsın 2 güne herkes sana kötü degilki internetten tnstgin insandan hayrmi gelir. saçma belki o adamın gerçekten sevgiye ihtiyacı var belki sorunları var belki ilacı burda bilemezsinki
- Gizli Üye8 güvar seni kardeşime alalım1|20|0
- Var ama kızlar o erkekleri çok sevmez0|00|0
- Bence var diyorum ben.0|00|0
- vardırda ne sana ne bana denk gelir0|00|0
- Soran8 gü
Sana erkek nıye denk gelsin
erkeği napim ben yaw kadın bakımından dedim ben kendi açımdan söyledim tövbe estafirullah 🙄🙄
- Soran8 gü
Sana bişi sorcma ciddi cevapla lütfen erkeklerin yüzde kaçı kadınların yğzde kaçı aldatır
şimdi ben bunu söylersem mebal almış olurum kimseyide kendime katmam biz kız benle evlilik düşünüyorsa ona fiziği için değil ilk allahım onuda yarattığı için değer veririm
- Bence çare yabancı erkekler0|00|1
- o değil de hainlik etmeyen kız var mıdır acaba0|00|0
vardır ama çoğunuz öyle erkekleri hiç hak etmiyorsunuz. Mesela burda kibar dürüst erkek arıyorum diye gezinen bir kızın ne kadar problem çıkarabilen yalancı çıkabildiğine şahit oldum. Kadınların laflarına inanan hemcinslerime geçmiş olsun
- elbette vardır ama netten bulamazsın0|00|0
- Hem var hem yok0|00|0
Gorucu usulu ya isin sansa kalmis
Icine sinmeden evlenirseniz muhtemelen sonucu oraya gidebilir ama icine sinerse gitmez- Hepsini Göster Daha Az Göster
Ya simdi dusunsene kizi begenmissin sevmissin neden aldatasin ki hani zaten en iyisi oldugun kisiyle olmussun neden baskasina bakayim ki :D
- Gizli Üye8 güTürkiye'de %98i aldatır0|01|0
- Görüş sahibi8 gü
aldatmaktan ne anladigimiza bagli birazda illaha cinsel anlamda aldatacak diye bir kaide yok masturbasyon yaparken bir baskasini hayal etmesi bile benimn icin aldatmaya girer asıl en tehlikelisi duygusal anlamda aldatmaktır. Dolayisiyla toplumun ezici cogunlugu oyle ya da boyle aldatir.
- Gizli Üye7 güHiç aldatmadim0|00|0
- Gizli Üye8 güTukendiler abla be yoruldu🤷♂️😑ajsj0|00|0
- Daha Fazla (10)
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş